Hráč Dunajské Stredy na Stínadlech nezaujal, do Krasnodaru se vrací i Paradin. Novou posilou je Fortelný

Hráč Dunajské Stredy na Stínadlech nezaujal, do Krasnodaru se vrací i Paradin. Novou posilou je Fortelný

Skláři tento týden realizovali výměnný obchod s Votroky, jehož výsledkem je přítomnost mladíka Roberta Jukla na Stínadlech.


Tím však sportovní ředitel Teplic Štěpán Vachoušek ještě neřekl poslední slovo, neboť přivedl na sever Čech ještě jednu posilu...

A tou je kmenový hráč Sparty Jan Fortelný, jenž byl do teplického prostředí zapůjčen do června příštího roku.

"Uvědomovali jsme si, že je potřeba ještě mužstvo před koncem přestupního okna posílit. Pracovali jsme kromě příchodu Roberta Jukla, ještě na dalších hráčích a věřili, že se podaří některý přestup dotáhnout do konce. I když se jednání táhla, tak se nám to nakonec podařilo u Jana Fortelného. Delší dobu jsme ho sledovali a stáli o něj. Věřím, že se v našem týmu prosadí a bude posilou," citoval web fkteplice.cz slova výše zmíněného funkcionáře.

Fortelný, který dříve prošel také Vlašimí či Jihlavou, je českým reprezentantem do jednadvaceti let a společně s teplickým špílmachrem Patrikem Žitým se aktuálně připravuje na duely se Skotskem a Litvou.

V kádru Stanislava Hejkala pak došlo také k odchodu. Hostování bylo předčasně ukončeno ruskému obránci Igoru Paradinovi, jehož čeká operace menisku, jíž absolvuje již ve svém Krasnodaru.

"Igora čeká operace a poté bude ještě minimálně dva měsíce mimo hru, jelikož by jeho hostování stejně vypršelo 31. prosince, tak jsme se dohodli s Krasnodarem na předčasném konci hostování, aby se mohl léčit na jejich klinice," doplnil na fkteplice.cz Vachoušek, jenž ozřejmil, že na zkoušce v klubu neuspěl jeden nejmenovaný Slovák z Dunajské Stredy.

Mají se Černý a Petráň bát? Nováček z Pardubic získal bývalého útočníka Sparty Rotterdam ši Waalwijku