Hráčům Neapole začala dvoutýdenní společná karanténa

06.10.2020, 12:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
LAM

Ve chvíli kdy by začali kontumovat zápasy,můžou klidně ligu ukončit.O serióznosti by se pak nedalo mluvit.

Reagovat
oli9

Reagovat
ED91

Ve chvíli kdy by začali zápasy odkládat,můžou klidně ligu ukončit.O serióznosti by se pak nedalo mluvit.

Reagovat
Hunt

Myslím, že pokud by to byla opačná situace, tak by kontumace tolik nehrozila, takhle bych se tomu tolik nedivil. Jestli ale bude, tak letošní sezóna bude mít asi stejnou váhu jako ročníky během druhé světové.

Neapol asi těžko mohla ignorovat nařízení místních úřadů. Největší chyba asi je, že i v rámci jedné země jsou hygieny schopné postupovat naprosto rozdílně.

Reagovat
FuckT

Ved to, ja nie som na tieto veci odbornik, a jedno oficialne vyjadrenie mi nestaci na to, aby som vsetko vedel a mal vo vsetkom jasno. A dostal som tu zjeb za to, asi 3 urazky na moju osobu, ako keby to bez nich nebolo mozne. Ale adresy mi nikto neposle dpc, asi musim ja dat svoju.

Reagovat
LesyJePan

Tak kde je teda pravda?

Reagovat
Kaka14

pravda je, ze ani Lobotka z Neapola nemoze prist na zapas baraze Slovensko - Irsko, lebo je v karantene ...

Reagovat
Majk91

pre nás by to mala byť práveže výhoda, lebo tak to vyzerá že odkedy je s tou twinskou, tak futbal sa uňho dostal na vedľajšiu koľaj a jeho výkony šli rapídne dole, duplovane v reprezentácii.

Reagovat
Spalovač šancí

The Truth is Out There

Reagovat
The Krupy

After the ghost match Juventus vs Napoli, the whole football movement is furious with Napoli’s President De Laurentiis, starting from his colleagues of the other teams.The judge will decide by Thursday but everyone is expecting the 3-0 for Juve and -1 point for Napoli @tuttosport ⚫️⚪️ #juventus #seriea #juvenapoli

Reagovat
MaraCe_Napolitan

Jdu blejt velebnosti .... TOmu vravim salamunske rozhodnutie

Reagovat
Minister

To je taká debilita, že na 2 týždne. Veď prečo by Lobotka, ak bude mať negatívny test, nemohol ísť na repre sraz?

Reagovat
ED91

Aby ADL alibisticky zakrýval svoje pochybenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Další zářez slovenského fotbalu Uefou.

Reagovat
MaraCe_Napolitan

Srat na celu Slovensku repre , ide uplne o ine veci

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si zahra Hrosovsky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LesyJePan

Pravý juventino !!!

Reagovat
smazaný uživatel

kunda smradlavá. Stejně nebude hrát

Reagovat
Yzemi

Reagovat
mirdagwutang

Reagovat
DelPiero137

Co je toto cele za frasku? Ked ma niekto pozitivneho hraca nema ist cele muzstvo do karanteny ale len nakazeny jedinec. To sa liga ani nemusela zacat, naco potom pravidlo o 13 zdravych hracoch? Toto je fakt sila....

Reagovat
smazaný uživatel

tu vstupuju do hry miestne organy a diktuju pravidla. tie nemusia byt rovnake v celej krajine, vsetko zalezi od epidemickej situacie v danom regione.

mne je len zvlastne ze UEFA i Lega Calcio je v tomto uplne bezmocna a nemoze byt svojim jednotnym systemom nadradena prislusnym zdravotnickym organom.

ak ide SSC na 14 dni do karanteny potom by mal byt zapas s Atalantou 17.10. odlozeny.

tato sezona bude jeden zmatok a chaos a uz sa vazne obavam ze to bude hranicit s neregularnostou. ak sa kluby zacnu po nejednotnych rozhodnutiach ci kontumaciach odvolavat na sudy tak to uz bude uplne cele zle.

Reagovat
pistacik11

Myslím, že je úplne normálne, že futbal sa musí podriadiť zákonom danej krajiny, či futbalisti sú nadludia? Ja som tiež toho názoru, že sa to s tou koronu preháňa, ale ak hygienik niečo zakáže tak je to zakázané.

Reagovat
10

Tenhle článek je nesmysl, stejnou izolaci mělo i AC, Juventus a další týmy, kdy se dělaly další testy, který vyšly negativně a tím pádem žádná 14-denní karanténa nemusela být. Neapol při dalším testování žádný další nakažený nemá.

Jinak s těma "orgánama" je to právě celý dost pofiderní, protože třeba Salernitana, která je taky v Kampánii a spadá pod stejnou hygienu, svůj zápas ve Veroně normálně odehrála, stejně jako Primavera Neapole v Lecce.

Spíš to vypadá, že si to Neapol vyložila po svém, přestože ty pravidla jsou jasná, a teď dostane nějaký trest.

Reagovat
FuckT

Moze to byt aj tak, ale taktiez sa mohla hygiena zachovat 2 krat inak v 2 inych pripadoch, etc. Uvidime, ak je to ako pises, tak nas pravnik asi pojde zametat chodniky.

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, pár takovejch týmů a můžeme tu ligu klidně odpískat. Odkládání/kontumace/whatever se nedá řetězit věčně, už takhle je to ve skluzu.

Reagovat
FuckT

Suhlas, ale ak ta liga po presetreni bude mat vela pripadov, kde urcite timy budu poskodene, tak potom sa to neoplati, aj ked to sa urcite nikomu nepaci, mne tiez, holt ale taka je realita. Ak je to cele iba jedna velka chyba DL, tak to je o inom, ale po prve nemame informacie z prvej ruky a po druhu ani asi nevieme toho o tej danej situacii tolko, kolko by sme chceli. Tak by som rad aspon pockal s nazorom kym, a ak, veci budu uplne jasne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele