Majitel bytu zemřel. Využila toho dvojice zlodějíčků, která se tam vydala krást
Zloději si z bytu odnesli televizi. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov, Most - Policie v Mostě obvinila z provinění krádeže a poškození cizí věci mladíka z Litvínovska a z přečinů krádeže a poškození cizí věci 19letého mladíka z Mostu. Ti měli spolu na Litvínovsku v panelovém domě vniknout do bytu, jehož majitel zemřel.

Dovnitř se dostali po násilném překonání dveří a z bytu si měli odnést televizor. Na dveřích zanechali škodu ve výši 9 tisíc korun.

Starší z dvojice obviněných měl na Litvínovsku vniknout za užití shodného klíče do bytu svých příbuzných, u kterých měl na chodbě odcizit z kapsy oděvu platební kartu. Mladý muž čelí navíc obvinění i z přečinů porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Mostečan byl již za majetkovou trestnou činnost odsouzen a usnesení o obvinění si tentokrát převzal ve vězení, kde si odpykává jiný majetkový delikt. Za tyto mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody, mladistvému s ohledem na věk trest nižší.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru