Benzina spustila novou mobilní aplikaci. Jaké nabízí výhody a odměny?
Foto: Benzina
Zajímavosti

ČR - Síť čerpacích stanic Benzina spustila novou mobilní aplikaci, která zákazníkům nabízí výhody jako věrnostní program, možnost platit za tankování paliva přímo v aplikaci a navigaci k vybrané čerpací stanici.

Zákazníci červenobílých čerpacích stanic mohou v Benzina aplikaci získávat body (tzv. „Koníky“) za platby za tankování v aplikaci přímo u stojanu a při předložení QR kódu také za platby veškerého sortimentu na pokladnách prostřednictvím platebních karet i v hotovosti. Nasbírané body mohou zákazníci vyměnit za zvýhodněné nabídky či produkty zdarma z nabídky rychlého občerstvení Stop Cafe. Další novinkou je možnost platit za tankování paliva přímo u stojanu v aplikaci Tankartou Easy nabízející výhodné slevy na každém litru paliva.

„Současným trendem je přesun veškeré komunikace do mobilních zařízení a nové digitální komunikační platformy se dostávají i do segmentu prodeje pohonných hmot. Toto je další krok v procesu digitalizace celé skupiny Unipetrol. Benzina jako inovativní lídr přináší neustále svým zákazníkům novinky. Tou nejaktuálnější je mobilní aplikace, ve které lze nejen nakupovat produkty a služby, ale také využívat bohatý věrnostní program,“ řekl Tomasz Wiatrak, generální ředitel skupiny Unipetrol.

Získat věrnostní odměny je jednoduché. Stačí si bezplatně stáhnout mobilní Benzina aplikaci a zaregistrovat se. Uživatelé aplikace Benzina platby si aplikaci nemusí stahovat, v jejich případě stačí provést automatickou aktualizaci. Zákazníci získávají body za všechny platby prostřednictvím aplikace a za platby na pokladnách čerpacích stanic při prokázání se unikátním QR kódem, přičemž body obdrží za platbu kompletního sortimentu občerstvení, zboží a služeb. Zákazníci obdrží body za platby prostřednictvím hotovosti, platebních karet i tankovacích karet Benziny Tankarta Easy a Tankarta Business. Za každou utracenou korunu získají 1 bod, tzv. „Koníka“. Bonusové body obdrží i v rámci narozenin a dalších speciálních příležitostí. Body mohou následně vyměnit za zvýhodněné nabídky či produkty zdarma v rychlém občerstvení Stop Cafe. V budoucnu se počítá s rozšířením bonusové nabídky o další kategorie produktů.

Benzina aplikace je nástupcem dřívější aplikace Benzina platby, která byla spuštěna již v roce 2018. Prakticky funguje tak, že si zákazník po natankování načte do telefonu unikátní QR kód ze stojanu a automaticky se mu zobrazí platební údaje, které potvrdí, a tím za tankování zaplatí. Aplikace ohlásí odeslání platby, zobrazí účtenku a zákazník může spokojeně odjet. Platby prostřednictvím aplikace přímo u stojanu je nyní nově možné uhradit nejen bankovními kartami, ale rovněž Tankartou Easy, která zajišťuje okamžitou slevu až 1 Kč z litru paliva při každém tankování. Do konce letošního roku bude do aplikace přidána rovněž možnost platby Tankartou Business pro firemní zákazníky. Aplikace je využívána také pro navigaci k nejbližším čerpacím stanicím Benzina.

„Jsme rádi, že zákazníci naše mobilní aplikace přijali a hojně je využívají. Spuštění nové aplikace a zavedení věrnostních odměn je tak dalším logickým krokem k přiblížení k našim zákazníkům. Tímto krokem jim chceme poděkovat za jejich dlouholetou věrnost a nabídnout další služby. Už nyní máme pro naše zákazníky připravené zajímavé benefity a do budoucna se mohou těšit na další výhody,“ uvedl Marek Zouvala, ředitel sítě čerpacích stanic Benzina.

Benzina aplikace funguje v prostředí Android a iOS a lze ji zdarma stáhnout a nainstalovat z Google Play i App Store. Platit pomocí chytrého mobilního telefonu s nainstalovanou Benzina aplikací lze na všech veřejných čerpacích stanicích Benzina za natankování benzínu, motorové nafty, AdBlue a CNG

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru