Na turnaj WTA Premier do Ostravy nedorazí Muguruzaová ani Kerberová

6. 10. 2020, 21:46
Aktuality 20
Nejvýznamnější turnaj žen v historii Česka přišel o dvě grandslamové šampionky a bývalé světové jedničky. Z podniku WTA Premier v Ostravě, kde se bude hrát od 19. října, se odhlásily Španělka Garbiñe Muguruzaová a Němka Angelique Kerberová. Start v hlavní soutěži mají díky tomu jistý domácí Karolína Muchová a Ukrajinka Dajana Jastremská.

Na turnaj do Ostravy bylo přihlášeno pět grandslamových šampionek, dnes ale dvě hvězdná jména ze startovního pole zmizela. Pořadatelům se omluvily královna Roland Garros a Wimbledonu Španělka Garbiñe Muguruzaová (15. v WTA) a Němka Angelique Kerberová (22.), která vyhrála všechny grandslamy kromě Roland Garros. Odhlásila se také Američanka Alison Riskeová (23.).
Jedničkou by na akci okruhu WTA kategorie Premier měla být Karolína Plíšková. Z českých tenistek jsou přihlášeny také dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová, Markéta Vondroušová a přímo se po odhláškách do soutěže dostala Karolína Muchová.

Z grandslamových šampionek mají dorazit letošní vítězka Australian Open Sofia Keninová z USA a Běloruska Viktoria Azarenková, která v Melbourne triumfovala dvakrát.

Turnaj s dotací 528.500 dolarů v Ostravar Aréně se má turnaj konat 19. až 25. října. Do kalendáře se dostal jako náhrada za akci v čínském Zhengzhou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

20
Přidat komentář
misa
v kvalifikaci.
Reagovat
paddy
můžeš mi dát odkaz na Q?

nikde to nemají a slibovali to večer
dík
Reagovat
paddy
Anisimova Vekic Alexandrova Stephens Jabeur Linette Strycova Pavlyuchenkova Zhang
Goerges Kudermetova Mladenovic Bouzkova Hercog Ferro Teichmann Swiatek Collins Blinkova Tig
Reagovat
misa
Vidím, že si vystačíš sám :)
Reagovat
Jan
Přidá se i KArolína Plíšková a pak turnaj zruší pro nedostatek hráček smile
Reagovat
tommr
nedostatek hráček určitě nehrozí. Jen v Česku smile máme minimálně 10 dalších kvalitních hráček, který by tam mohly startovat ... smile
Nebezpečí pro turnaj představuje především lampasák a jemu podobný šílenci ... smile
Reagovat
misa
Auckland zrušen. Kdy asi ta zbabělost a zavírání všeho možného včetně hranic skončí?
Reagovat
FulnekUltras
NZ je zatím rád za téměř dokonalou izolaci. Ale i tam je to BUDE MUSET dříve či později přejít, pokud se nechtějí časem vrátit do jeskyň nebo pod mosty.

V Ově každopádně čekám i tak slušnou účast a u tv zajímavé zážitky.
Reagovat
misa
Ještě pořád je v Ostravě zapsaná Soňa. Těšil jsem se, že si ji pěkně prohlédnu i ve třech rozměrech a zase jen u TV... Zítra samozřejmě poctivě fandím Petře :)
Reagovat
tommr
pokud se jedna z těch dvou dostane na FO do finále tak se nejspíš z Ostravy taky odhlásí ...
Reagovat
Enterprise
Počítám, že všechny tenistky budou ubytovány v Clarion Congress Hotelu hned vedle haly. Tak si nenápadně objednej na pár dní hotelový pokoj, dokud je tam volno a můžeš jí třeba pozvat po tréninku nebo zápase na večeři.
Reagovat
misa
Její otec by mě zabil :)
Reagovat
Enterprise
I na to jsme v Ostravě připraveni, máme v Heřmanicích komfortní vězení a pár kilometrů od toho i pěkné krematorium s výhledem na Bazaly smile
Reagovat
FulnekUltras
riziko je hnací silou pokroku ;-)
Reagovat
Enterprise
Díval jsem se na dnešní čtyřhru a Sofiina rychlá chůze a poskakování doprovázené příjemným vlněním hrudi působilo příjemné potěšení všem mým smyslovým buňkám smile
Reagovat
Enterprise
Což ve mně vyvolalo vzpomínku na Andreu Hlaváčkovou, která na okruhu nejlépe uměla vrtět zadečkem smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmile
Reagovat
misa
Zcela neznámý člověk a jak dovede potěšit. A ani o tom neví smile
Reagovat
paddy
koukal jsem, že Clarion je na příští dva týdny vybookovaný, takže tam budou smile
Reagovat
paddy
no, a v Austrálii už bude hrát těhotná jako onehdá Serena smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist