IT SECURITY NETWORK NEWS je B2B komunitní web zaměřený na IT bezpečnost a související témata. #security #bezpečnost #ITSECNN

Nové nástroje Workspace ONE a Workspace Security pro účinnější a úspornější zabezpečení zařízení

VMware Workspace Security VDI

Zabezpečení pracovního prostředí VMware Workspace Security spojuje špičkové platformy pro jednotnou správu a zabezpečení koncových bodů. Zákazníkům umožňuje využít tzv. velká data k získání komplexního přehledu o koncových bodech a ihned využitelné poznatky ve spojení s datově řízenou preventivní technologií v rámci jediného řídicího panelu. Společnost VMware představuje další nástroje Workspace ONE a Workspace Security pro účinnější a úspornější zabezpečení zařízení, které lze jednoduše zavést, spravovat a rozšiřovat:

  • VMware Workspace Security Remote – Spojuje jednotnou správu koncových bodů (UEM), zabezpečení koncových bodů a vzdálenou IT podporu do integrovaného řešení pro lepší správu a ochranu zařízení Mac a Windows 10. Týmy informační bezpečnosti se zaměřují na prevenci, detekci a neutralizaci hrozeb, zatímco IT týmy umožňují zajistit širší soulad a pomáhají aplikovat bezpečnostní aktualizace. Workspace Security Remote tyto týmy, technologie a nástroje sbližuje. Zlepšuje celkové zdraví koncových zařízení, poskytuje přístup na principu nulové důvěry a efektivně automatizuje reakci na hrozby.
  • VMware Workspace Security VDI – Spojuje VMware Horizon a VMware Carbon Black Cloud do jediného integrovaného řešení, které pomáhá bezpečnostním a IT týmům poskytovat vysoce zabezpečené virtuální desktopy a aplikace. Workspace Security VDI překonává tradiční řešení díky integraci technologie Carbon Black přímo do hypervizoru VMware vSphere a VMtools. Poskytuje tak zabezpečení bez lokálního agenta se zlepšenou ochranu proti neoprávněné manipulaci, možností auditu a nápravy problémů. Využívá behaviorální detekci na ochranu proti vyděračskému softwaru a bezsouborovému malwaru.

Dostupnost

VMware Workspace Security Remote a VMware Workspace Security VDI jsou již k dispozici.