Dva řidiči se v Mostě projížděli pod vlivem drog. Strážníci je zajistili
Strážníci zajistili dva řidiče, kteří řídili pod vlivem drog, a předali je Policii ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Při hlídkové činnosti si strážníci mostecké městské policie všimli zájmového vozidla pro Policii ČR. Strážníci řidiče vyzvali k zastavení pomocí výstražného světelného a zvukového zařízení. Řidič vozidlo zastavil a předložil doklady. Z jeho chování bylo patrné, že je pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové či psychotropní látky a také zjistili, že řídí vozidlo, které nemá platnou technickou kontrolu.

Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která u řidiče provedla orientační zkoušku na návykové látky s pozitivním výsledkem.

"Další řidič pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky na sebe upozornil nebezpečnou a nejistou jízdou při vyjíždění z čerpací stanice. Strážníci vozidlo zastavili pomocí výstražného světelného a zvukového zařízení. Řidič byl zjevně pod vlivem návykové látky, a proto strážníci přivolali Policii ČR," uvádí mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Policisté provedli u podezřelého test na návykové látky s pozitivním výsledkem. Oba řidiče si převzala se všemi poznatky a dokumentací Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru