Felipe Anderson se uchýlil do Portugalska, hostuje v FC Porto

07.10.2020, 14:01
Aktuality
Felipe Anderson nefiguroval v dalších plánech manažera West Hamu United Davida Moyese, letos by nepatřil do základní sestavy a na poslední chvíli tak kývl na odchod z Londýna. Brazilský křídelník se vydal do FC Porto, které bylo na závěr přestupového období hodně aktivní...

27letý fotbalista v minulosti zářil v Laziu a West Ham za něho předloni zaplatil 36 milionů liber. Jihoameričan po solidní první sezoně zklamal, loni dal jenom jednu branku a letos by zápasy Premier League začínal jenom na lavičce, i proto přijal hostování v celku portugalského šampiona.

"West Ham United může potvrdit, že Felipe Anderson odešel na hostování do FC Porto, klub mu do jeho hostování přeje vše nejlepší," rozloučili se Kladiváři s někdejším tahounem ofenzívy Lazia.

Porto o víkendu senzačně prohrálo doma s Marítimem a vedení na to zareagovalo příchodem hned čtyřech posil. Jednou je Felipe Anderson, dalšími novými tvářemi v kabině jsou obránce Malang Sarr (hostování z Chelsea), záložník Marko Grujić (hostování z Liverpoolu) a obránce Nanú (přestup z Marítima).

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (429)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele