Mickelson se chystá na druhý turnaj mezi "seniory"

Mickelson se chystá na druhý turnaj mezi "seniory"

Phil Mickelson se v příštím týdnu zúčastní druhé akce na Champions Tour. Usilovat bude o vyrovnání Jima Furyka, který je ovšem také ve startovním poli.


Phil Mickelson bude od pátku do neděle součástí Dominion Energy Charity Classic. Bude to pro něj druhý start na Champions Tour. První si připsal v červnu a ihned ovládl podnik Charles Schwab Cup Series at Ozarks National.

„Jsme nadšeni, že se Phil Mickelson, jeden z nejuznávanějších a nejpopulárnějších hráčů této hry, přihlásil na náš turnaj. Jeho přítomnost přinese do turnaje další vrstvu vzrušení a energie, zejména pro naše fanoušky, kteří po celém světě sledují stanici Golf Channel," uvedl ředitel turnaje Steve Schoenfeld.

Mickelson tak vynechá akci PGA Tour, která se koná ve stejném týdnu. Jedná se o CJ Cup, který se bude hrát v Shadow Creek v Las Vegas. Tam Mickelson před dvěma lety porazil Tiger Woodse v přímém souboji.

Padesátiletý golfista se tak pokusí napodobit Jima Furyka, který ze dvou startů na Champions Tour uhrál dva tituly. Právě Furyk ale bude také součástí a hraje tak o svůj třetí titul ze tří startů. Kromě této americké dvojice se ve startovním poli objeví i Ernie Els či Mike Weir.