Metodický seminář trenérů se uskuteční na konci listopadu

7.10.2020 Pavel Košárek

Metodický seminář trenérů se uskuteční na konci listopadu

I letos pro vás připravujeme metodický seminář trenérů. V letošní výjimečné situaci bude oddělený od semináře rozhodčích a uskuteční se o víkendu 28.-29. 11.

Čeká nás několik novinek. Vzhledem k epidemiologické situaci byl seminář zkrácen pouze na sobotní a nedělní část, přičemž celý blok sobotních přednášek bude zajištěn on-line přenosem. Na každou přednášku budou vyčleněné přibližně dvě hodiny. Těšit se můžete na Tomáše Kalinu, který se bude věnovat rozvoji silových schopností v OB a představí i praktické ukázky pro nastavení individuálních a klubových tréninků. Další přednáška bude patřit teorii navigační techniky, kdy budou představeny jednotlivé typy tréninků a popsán jejich význam a zaměření. Představen bude také nový elektronický tréninkový deník pro OB, na kterém pracuje Martin Křivda.

Nedělní část semináře se uskuteční na Třech Studních, kdy na sobotní přednášku navigační techniky naváže praktická část. Přímo v terénu budou připravené jednotlivé typy tréninků a důraz bude kladen na vedení tréninkové jednotky včetně přípravy a následného vyhodnocení.

Další podrobné informace k semináři včetně přihlášek najdete v Orisu.

Těšíme se na vás!


« zpět