Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Meghan Trainor je těhotná: Miminko čeká s dětskou hvězdou Darylem Sabarou

Meghan Trainor je těhotná: Miminko čeká s dětskou hvězdou Darylem Sabarou
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
radost
Meghan Trainor (26) a její manžel Daryl Sabara (28) se s fanoušky podělili o radostnou novinku. Zpěvačka a někdejší dětská herecká hvězda čekají své první miminko. Na svět se poprvé podívá už začátkem příštího roku.

Zpěvačka Meghan Trainor a dětská herecká hvězda Daryl Sabara čekají své první dítě. Radostnou novinku pár oznámil fanouškům na sociálních sítích a pochlubil se, že miminko na svět přijde začátkem příštího roku.

Meghan a Daryl se dali dohromady v roce 2016 a už od počátku šlo o velkou lásku. V roce 2018 se slavné hrdličky vzaly a nyní se radují z toho, že konečně založí rodinu. „Všichni víte, jak dlouho jsem na tohle čekala. Daryl a já jsme neskutečně šťastní a nadšení. Čekáme miminko,“ napsala zpěvačka k fotce z ultrazvuku.

V pořadu Today se herec z filmu Spy Kids a jeho žena svěřili, že mají z těhotenství takovou radost, která jim pořádně nedovolí ani spát. Zpěvačka se svým snem o velké rodině nikdy netajila a nyní je nadšená, že se jí s prvním dítětem začne plnit.

Spousta dětí

Už z dřívějších slov páru je jasné, že miminko, které se jim začátkem roku 2021 narodí, bude první, ale rozhodně ne poslední. Meghan v minulosti říkala, že touží po obrovské rodině s velkou spoustou dětí. Daryl s jejím plánem souhlasí a na roli tatínka se těší už léta.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy