Lidé si postěžovali na záplatovaný chodník v Mostě. Jde o rychlou provizorní opravu
Snímek záplatovaného chodníku ze zveřejněného videa.
Most

Most – Ve facebookové skupině našeho zpravodajství Most se ve středu odpoledne objevilo video, které zachycuje záplatu na chodníku v ulici Jana Opletala s kritikou provedených prací. Jde o provizorní opravu, kterou bylo nutné provést rychle, vysvětluje situaci město Most.

Město Most reagovalo na facebookový příspěvek týkající se špatné opravy chodníku v ulici Jana Opletala. Právě zde totiž probíhá rozsáhlá rekonstrukce vodovodu a kanalizace, kterou provádí společnost Severočeská servisní.

„V současné chvíli bylo přistoupeno pouze k ruční opravě povrchu chodníku, jelikož velkými stroji by došlo k zablokování objízdné trasy a komplikaci v dopravě. Díky pohotovému jednání zaměstnanců technických služeb nedošlo k žádnému zranění chodců,“ informoval náměstek primátora Marek Hrvol.

Po dokončení prací se opraví chodníky celé. Město Most děkuje za pochopení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru