Udavači na sociálních sítích. “Sluníčkáři mě chtěli nechat vyhodit z práce kvůli mým názorům,” říká pedagog ČVUT Pavel Cimbál. Děsivý příběh. Co je to digitální gulag

Pavel Cimbál, programátor a pedagog na Fakultě informačních technologií ČVUT, si povídal se Stanislavem Novotným (bývalým policejním prezidentem a předsedou Asociace nezávislých médií) o cenzuře a udávání na sociálních sítích.



KLIKNI ZDE. Rozhovor Stanislava Novotného a Pavla Cimbála

Velmi odvážně upozorňuje pan Cimbál na potlačování svobody slova, estébáckých praktikách nevládních organizací, médií či zaměstnavatelů i o přepisování historie a konspirační praxi. Zná to z vlastní praxe: Skupina sluníčkářských udavačů ho udávala a usilovala, aby byl vyhozen ze zaměstnání.


“Je to jako nový hon na čarodějnice. Skupiny sluníčkářů a fanatických aktivistů na vás ukáže a začne peklo. Nevzdělaní pohůnkové začnou konat. Očerňování, udávání a ztráta zaměstnání,” říká Pavel Cimbál.

V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu

Internet už dávno není svobodné brouzdaliště. Internet už je řeka, kde je několik pořádných jezů, které filtrují co pře ně teče…


Máca, Kartous, Cemper. Novodobí udavači typu Xavera – Mráze, práskači a cenzoři. Mají propracovanou metodu jak cenzurovat. Konají se semináře, kde je to učí. Je čas se začít bránit soudní cestou.



Například Jan Cemper, registrovaný extremista (v rozhovoru o něm najdete v čase od 45:00), je takřka až nechutnou ukázkou tohoto odpudivého světa. Šíří dezinformace na obskurním udavačském webu manipulatori.cz s tím, že “dezinformace vyvrací”.
O nechutné roli novodobého estébáka Cempera na vlastenecké demonstraci. Ten člověk má zřejmě vážné osobní a prý i finanční problémy.

Vedení ČVUT rozhodlo, že informace ze serveru manipulatori.cz bude považovat za dezinformační.


Udávání přímo zaměstnavateli je standardní postup. Udávejte. Desetkrát, stokrát, tisíckrát než svou oběť zničíte.


V dnešní době jdete do digitálního gulagu. Už nic nikomu přes sociální sítě nesdělíte. Další stupeň je, že nic online nezaplatíte. A nakonec vám zablokují i platební kartu.

„Cancel culture“ = “mazací kultura” na sociálních sítích. Budují lepší svět. Nevzdělaní slouhové na povel aktivistů šikanují, likvidují a ničí lidské životy.



loading…

Zdroj: Slobodny vysielac





close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh