Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Megan a Machine Gun Kelly plánují společnou budoucnost: Další děti mohou být problém

Megan a Machine Gun Kelly plánují společnou budoucnost: Další děti mohou být problém
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
založení rodiny
Mezi Megan Fox (34) a jejím partnerem, známým rapperem Machine Gun Kellym (30), to vypadá, že vztah bude mít velmi dlouhého trvání. Nejenže se spolu baví o svatbě, ale také už přišla řeč na děti. A úspěšný hudebník je absolutně pro! Ale přichází menší zádrhel ohledně dětí...

To, že si Machine Gun Kelly, vlastním jménem Colson Baker, vzal svou partnerku Megan Fox do videoklipu k písni Bloody Valentine, neuniklo snad žádnému fanouškovi. A právě tam už to vypadá, že jejich vztah není brán na lehkou váhu a jde o něco opravdu vážného.

Podle amerického magazínu OK! je mezi nimi neuvěřitelná vášeň a navíc s ničím neztrácejí čas. Podle anonymního zdroje se totiž Megan s rapperem začala bavit o společné budoucnosti. "Megan mluví o více dětech, o manželství, o všem, co je se společným životem spojené. A Colson je pro," sdělil magazínu zdroj.

Machine Gun Kelly je podle zdroje v sedmém nebi. "Svým přátelům vykládá o tom, jak se vztahem s Megan vyhrál jackpot. Ta si vždy přála velkou rodinu a bude více než ráda, že k tomu dojde právě s Colsonem. Je to úžasný chlap, který ji znovu probudil k životu," pokračoval přítel páru.

Problémy v těhotenství

Žádná americká média nepochybují o tom, že se k sobě MGK a Megan skvěle hodí a jsou spolu šťastní. Nikoho ani nepřekvapí, když se nakonec vezmou. Avšak ohledně dětí mají o něco skeptičtější pohled. Jak píše web GossipCop.com, Megan je sice skvělá matka a své děti miluje, ale během svých tří těhotenství měla potíže, jak sama uvedla pro americký magazín Extra v roce 2017.

"Žádné z nich nebylo plánované, takže nemůžu říct, jestli jsem skončila. Moje tělo jakž takž drží pohromadě. Je to, jako když je spojené dohromady žvýkačkou a lepicí páskou. Rozpadne se, když budu mít další dítě," svěřila se tehdy. Snad k ničemu takovému nedojde a další těhotenství budou bez problémů!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy