Justice League
84/100 - 38×

Justice League

Superman, Batman, Wonder Woman a další. Superhrdinská týmovka Justice League chrání svět na stránkách DC Comics už od roku 1960 a nyní přichází na filmové plátno v novém projektu, díky kterému všechny tyto superhrdiny konečně uvidíme pohromadě!

USA | 2013 | Vysílá se
žánr
Akční, Fantasy, Komiksový
hrají
Henry Cavill, David Corenswet (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Viola Davis (Amanda Wallerová), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Jason Momoa (Aquaman), Jeffrey Dean Morgan (Thomas Wayne), Lauren Cohan (Martha Wayne), Diane Lane (Martha Kent), Kevin Costner (Jonathan Kent), Robin Wright (Antiope), Ewen Bremner (Charlie), Connie Nielsen (Hippolyta), Danny Huston (Erich Ludendorff), Saïd Taghmaoui (Sameer)

Gal Gadot jedná o angažmá v The Flash

Gal Gadot jedná o angažmá v The Flash

Byť to zpočátku nevypadalo na doslovnou adaptaci Flashpointu, nakonec se zdá, že snímek The Flash se kultovním komiksem inspiruje ve větší míře, než se čekalo. Gal Gadot se totiž pravděpodobně ukáže jako královna Amazonek Diana.

20 1
9.10.2020

Komiks Flashpoint z roku 2011 patří mezi nejlepší crossovery světa DC vůbec a Geoff Johns jím započal svou éru New 52. Flashpoint rovněž spadá do crossoverové série, jež vychází i u nás a obsahuje ještě komiksy Rebirth, The Badge a případně i Doomsday Clock. Příběh Flashpointu se točí okolo Barryho Allena a jeho snahy změnit minulost a zachránit matku Noru. Tato událost překope celé DC univerzum a životní příběhy většiny hrdinů se diametrálně změní. Superman je rázem vězněm v utajovaném zařízení americké armády, Batmanem se namísto Bruce Waynea stane jeho otec Thomas a Aquaman kvůli Meřině smrti devastuje Evropu válkou s Amazonkami, které vede Diana Prince.

Střet Arthura a Diany patří mezi vrcholné okamžiky Flashpointu. Foto: DC Comics

Flashpointem se částečně inspirovali i tvůrci nového snímku The Flash, jmenovitě scenáristka Christina Hodson a režisér Andrés Muschietti. Oba dva sice několikrát opakovali, že války Amazonek s Atlanťany se ve filmu nedočkáme a Aquamana ani Wonder Woman v něm neuvidíme, nakonec se ale zdá, že minimálně druhé jmenované hrdinky se dočkáme. Gal Gadot, která se coby Diana objevila prozatím ve třech filmech a o Vánocích se (snad) dočkáme i několikrát odloženého snímku Wonder Woman 1984, aktuálně jedná o angažmá ve Flashově sólovce. V té se prozatím jistě objeví herci Ezra Miller (Flash), Billy Crudup (Henry Allen) a Ben AffleckMichaelem Keatonem jako dva Batmani.

Gal si Dianu zahrála už ve třech filmech, čtvrtého se snad dočkáme brzy. Foto: Warner Bros.

Zda se Gal k dalším hercům přidá, budeme vědět v brzké době. Snímek The Flash se každopádně v kinech ukáže 4. listopadu 2022, natáčení pak začne na jaře příštího roku. Podle producentky a sestry režiséra Barbary Muschietti pak můžeme ve filmu očekávat obrovské množství DC postav, tudíž další castingové novinky nás v nejbližší době rozhodně neminou.

Objeví se Gal ve filmu The Flash?

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Aktuální film

Aquaman a ztracené království

Režie: James Wan
Scénář: David Leslie Johnson-McGoldrick
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrají: Jason Momoa (Aquaman), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Dolph Lundgren (Nereus), Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry), Amber Heard (Mera)

Stopáž: 124 minut

Nejoblíbenější filmy

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Herci

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama