Ministerstvo zahraničních věcí ČR

   česky      english     

rozšířené vyhledávání

Přejít na menu

Webinář Spojené království
Foto: MZV
Upozornění na článek Tisknout Zmenšit písmo Zvětšit písmo

Webinář Spojené království - změny spojené s Brexitem a příležitosti pro české firmy

Kdy: 13.10.2020 , Kde: online

 V úterý 13. října 2020 od 14:00 se uskuteční webinář určený zástupcům českého soukromého sektoru a podnikatelům na téma Spojené království - změny související s Brexitem a příležitosti pro české firmy.
Na webináři vystoupí náměstek ministra zahraničních věcí České republiky Martin Tlapa a ekonomická diplomatka velvyslanectví České republiky v Londýně Michaela Chrtová.

Cílem webináře je poskytnout zástupcům českých firem a podnikatelům aktuální informace o dění kolem Brexitu, stavu vyjednávání dohody o budoucích obchodních vztazích mezi Spojeným královstvím a zeměmi Evropské unie, na co se české firmy budou muset připravit a jaká pravidla pro obchodování se Spojeným královstvím budou platit po skončení přechodného období 31. prosince 2020. Dále se dozvíte nejaktuálnější informace o situaci v souvislosti s pandemií ve Spojeném království, platných omezeních dotýkajících se obchodních vztahů obou zemí, příležitostech, které britský trh současně nabízí a jak může ekonomická diplomacie českým vývozcům na zahraničních trzích pomoci.

 

Sledování webináře je zdarma po předchozí registraci.

 

Více informací a registrační odkaz naleznete zde:

https://www.export.cz/akce/webinar-brexit-1/

.