Depeche Mode v Rockové Síni Slávy - aktualizace


7.listopadu na HBO Max proběhne speciální streamovaný event, který nahrazuje klasický ceremoniál uvedení interpretů do Rockové Síně Slávy. Nyní odhalili další podrobnosti...



Pořadatelé oslovili dvacet hostů z hudební branže, kteří v průběhu večera vzdají hold svým oblíbeným interpretům, kteří budou ten večer uvedeni. Seznam těchto hostů :

Luke Bryan, Sean “Diddy” Combs, Miley Cyrus, Billy Gibbons, Dave Grohl, Don Henley, Jennifer Hudson, Billy Idol, Iggy Pop, Alicia Keys, Adam Levine, Chris Martin, Lin-Manuel Miranda, Brad Paisley, Bruce Springsteen, St. Vincent, Ringo Starr, Gwen Stefani, Charlize Theron, Nancy Wilson

Pořadatelé neprozradili, kdo z hostů bude o kom mluvit, ale můžete si tipnout kdo by mohl mít vřelý vztah k Depeche Mode. Mě osobně napadají dva lidé :

Chris Martin, který v roce 2008 s kapelou Coldplay experimentovali s Antonem Corbijnem, a natočili alternativní verzi klipu Viva La Vida, kde se objevuje fanouškům DM známý "král s lehátkem". Vysvětlovali že: "...tohle je náš pokus o coververzi, točenou z lásky k Depeche Mode a geniálnímu režisérovi Antonu Corbijnovi.“ Samotný Chris Martin také pěkně "pařil" v roce 2009 na "pouličním" koncertě Depeche Mode na rohu Hollywood Boulevard (Jimmy Kimmel show).




Gwen Stefani, několikrát zmínila Depeche Mode jako svojí srdcovou kapelu. Navíc se přátelí s Martinem Gorem, a v létě 2004 jí dokonce navštívil ve studiu. Vznikl z toho kytarový part pro píseň „Wonderful Life“. Tato píseň pak vyšla v roce 2006 na sólovém albu zpěvačky The Sweet Escape.




...a také bychom neměli zapomenout na Ringo Starra, který se poměrně nedávno (v loňském roce) objevil na veřejnosti v depešáckém tričku... :)




Vzhledem k tomu, že celá akce proběhne přes dálkové spojení skrze stream, je tu vyšší pravděpodobnost, že by to ani pro členy Depeche Mode nemusela být taková obtíž, poslat třeba namluvený vzkaz. Tak uvidíme...



-sin-

     9 října 2020

    Zpět na hlavní stránku

    
SLEDUJTE NÁS:

                   


    




Komentáře jsou vypnuté kvůli spamu











Výpis všech článků




SLEDUJTE NÁS