InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfektní návrat! Gólman Filip Dvořák vynuloval hradecké Střelce

Veselská Lokomotiva porazila hradecké Střelce 4:0. , Autor: Josef Janda

Veselská Lokomotiva porazila hradecké Střelce 4:0.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - Hokejisté veselské Lokomotivy měli za poslední tři zápasy v krajské lize průměr osmi inkasovaných branek na zápas. Absence gólmanské jedničky Filipa Dvořáka se podepsala i pod výsledky svěřenců trenéra Františka Ševčíka, nicméně v páteční předehrávce 5. kola proti Střelcům bylo vše jinak. Dvořák se před prázdným stadionem zahaleném mlhou vrátil do branky a v souboji s jindřichohradeckými hokejisty nepustil za svá záda ani jediný puk. Veseláci rozhodli o vítězství v podstatě v první třetině, kdy skórovali hned třikrát. V polovině zápasu se trefil i zkušený Josef Mikeska a konečný výsledek s čistým kontem byl na světě – 4:0. Brankáře Filipa Dvořáka čeká po zápase proti Střelcům další zápas, jak významnou sobotní životní událost sám obrazně nazval. Desátého října se totiž žení, právě proto se utkání s Hradcem předehrávalo už v pátek.

 

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – HC Střelci Jindřichův Hradec 4:0 (3:0, 1:0, 0:0), branky a nahrávky: 4. Klimeš (R. Benda, Dušák), 15. J. Bárta (R. Benda), 20. Šedivý (J. Bárta), 30. Mikeska (Klimeš), rozhodčí Stach – Dančišin, Bělohlav, vyloučení 2:2, bez využití, bez diváků.

Loko Veselí: F. Dvořák (Lekeš) – Krampl, Fencl, Nehoda, J. Benda, L. Míchal, Štěcha – J. Bárta, Mikeska, Šedivý, Klimeš, R. Benda, Dušák, Bláha, F. Bárta, Syrovátka, Kratochvíl, Egert.

Střelci JH: Kouba – Popelka, Ištvánik, Koláček, Jon, Chmel, Slavík, Procházka – Gurka, Kohút, Sviták, Heřmánek, Aarts, Kalvas, Havelka, Brázda, Jasanský, Štrajt.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete rozhovor právě s gólmanem Lokomotivy Filipem Dvořákem. Jaký pro něj byl návrat do branky? Jak hodnotí svůj výkon? Kdy měl soupeř ke gólu nejblíže? A co čeká jeho tým v následujících dnech bez hokeje?

Trenér Lokomotivy František Ševčík zhodnotí utkání a zamyslí se i přes vítězství nad některými nepovedenými pasážemi. Co říká na zápas bez diváků? Jaký chystá program týmu po dobu minimálně 14 dnů, kdy se nesmí odehrát žádné soutěžní utkání?

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Mlha 

    Reagovat

     

    Rákosníček hadr! ????

    Vloženo 10.10.2020 09:58:35

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace