Nejvíce sexy muž roku 2018, herec Idris Elba, onemocněl koronavirem. Nemoc měla největší vliv na jeho psychický stav

Nejvíce sexy muž roku 2018, herec Idris Elba, onemocněl koronavirem. Nemoc měla největší vliv na jeho psychický stav
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Idris Elba byl pozitivně testován na Covid-19 již na jaře ihned poté, co se setkal s nakaženým člověkem. Nevykazoval žádné příznaky, přesto si zažil temné chvíle.

Britský herec a hudebník se nakazil hned na začátku epidemie, když ještě o nemoci nebylo mnoho informací. Elba už není nejmladší a trpí astmatem. S manželkou Sabrinou Dhowreovou, která ho do karantény následovala, měli opravdový strach. Rozhodli se, že budou karanténu trávit spolu, i přesto, že manželka ještě nakažená nebyla. Chtěla být svému muži nablízku, pomáhat mu a povzbuzovat ho. Ani jí se virus nevyhnul, oba však přečkali čtrnáctidenní karanténu bez jakýchkoliv příznaků. 

“Neměl jsem ty hlavní příznaky nemoci jako většina ostatních. Ale psychicky mě to velmi zasáhlo. Nikdo ještě pořádně nevěděl, co všechno virus přinese. Z karantény jsme si s manželkou odnesli docela slušné trauma,” uvedl Elba pro britské Radio Time. 

Tady nakonec vše dobře dopadlo a slavný herec se teď dívá na život novýma očima. I jeho žena je teď vděčná za každý nový den.

Idris Elba se před 48 lety narodil v Londýně africkým imigrantům. V mládí zcela propadl hudbě a živil se jako DJ. Úpravě a skládání písní se věnuje dodnes. Jako herec se prosadil v devadesátých letech a dnes patří k největším filmovým hvězdám v Británii. Prorazil i do Hollywoodu. Hrál v akčních snímcích Thor, Pacific Rim - Útok na zemi nebo v sérii Avengers. Za ztvárnění role detektiva v kriminálním seriálu Luther byl oceněn Zlatým Glóbem. V roce 2018 se podle magazínu People stal nejvíce sexy mužem roku.

Zdroj článku:
  • Autorský text