Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vdovec Daniel Kolář oznámil radostnou novinku: Budeme tři! Limberský přispěchal s gratulací

Vdovec Daniel Kolář oznámil radostnou novinku: Budeme tři! Limberský přispěchal s gratulací
Zdroj: archiv Daniel Kolář
+ Další 4 fotografie
těhotenství
Bývalá fotbalová hvězda Daniel Kolář (34) se pochlubil radostnou novinkou. S manželkou Sárou čekají první společné miminko. Poté, co Kolář přišel o první manželku Terezu kvůli rakovině, si prošel doslova peklem. Sára do jeho života vnesla radost a Kolář je po dlouhém trápení konečně šťastný.

Život si pro nás občas nachystá velmi nepříjemné chvíle. Své o tom ví i bývalý český fotbalový záložník a reprezentant Daniel Kolář První manželku mu vzala zákeřná rakovina. Půvabná Tereza nemoci podlehla v roce 2014.

Znovu našel lásku

Ze smrti Terezy se Kolář nemohl dlouho vzpamatovat. V minulosti přiznal, že kvůli tragické události trpěl šílenými depresemi a uzavřel se od okolního světa. Vše mu pomohli překonat spoluhráči z plzeňské kabiny.

Nejdůležitější roli však sehrála nová partnerka Sára Byla to právě ona, kdo vytáhl Koláře z nejhoršího. Fotbalista se do Sáry bláznivě zamiloval a v březnu letošního roku na romantické dovolené na Zanzibaru krásnou Sáru požádal o ruku a fotbalista se do ní později zamiloval. Své ano si řekli začátkem září.

Radostná novinka

Teď se Kolář pochlubil další radostnou novinkou. "Budeme tři," napsal Daniel ke snímku s manželkou, kde v ruce drží fotku z ultrazvuku. "Splnilo se nám naše největší přání. Budeme mít miminko," chlubila se budoucí maminka Sára.

Danielovi pogratulovat kolega David Limberský. "Budeš vynikající taťka," vzkázal Kolářovi Limberský.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy