Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Taťána Makarenko si našla zajíčka: Věk není to hlavní, splňuje to, co jsem hledala

Taťána Makarenko si našla zajíčka: Věk není to hlavní, splňuje to, co jsem hledala
Zdroj: Instagram Taťána Makarenko
+ Dalších 8 fotografií
nová láska
Krásná šéfová Miss Czech Republic Taťána Makarenko (31) nedávno poprvé odtajnila nového fešného přítele, kterým je podnikatel Martin Pánek (28). Na svých sociálních sítích se o něm a jejich setkání poprvé svěřila svým fanouškům.

Není divu, že krásná a úspěšná Taťána Makarenko (31) nezůstala dlouho sama. Po dlouholetém vztahu s hokejistou Zdeňkem Bahenským (34) se soustředila hlavně na sebe a práci. Avšak láska na sebe nenechala dlouho čekat a Taťána vedle nového přítele, podnikatele Martina opět září jako sluníčko.

Taťánu a jejího nového, o tři roky mladšího přítele Martina spojila společná záliba. "Martina jsem poznala tři měsíce po rozchodu. Napsal mi na Instagram Spojil nás golf, jelikož mi okomentoval stories, kde jsem byla na golfu," prozradila fanouškům.

Již za 2,5 měsíce a jejich druhé dovolené v Itálii Taťána věděla, že narazila na toho pravého. Martin totiž přirozeně splňuje životní zásady, které jsou pro Taťánu důležité.

"Vybírala jsem dle toho, jaká jsem osobnost a co dle mě ke mně sedí. Dle toho, jak se vedle něj cítím a zda má stejné názory a životní priority. Humor, tolerance, styl života, zda mě umí jako ženu ohodnotit a vážit si," sdělila šťastná a spokojená Makarenko.

Vrána k vráně sedá

To, že je Taťána Makarenko nejen úspěšná podnikatelka, modelka a šéfová Miss Czech Republic, je jejím příznivcům již známo. Není tedy divu, že si k sobě našla stejně velkého dříče. Martin Pánek je totiž podnikatel, který má nejednu z vyhlášených restaurací a kaváren v Praze.

Od jednoho fanouška také dostala dotaz, jaké to je mít mladšího přítele. "Je to zábava," odpověděla úsměvně. Na další podobnou otázku se ještě vyjádřila slovy: "Věkový rozdíl je vlastně jedno. Hlavní je, jak si rozumíte."

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy