InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Béčko strakonických házenkářů porazilo České Budějovice sedmičkou v závěru

Strakonice B - Loko České Budějovice 31:30

Strakonice B - Loko České Budějovice 31:30

STRAKONICE – Nejtěsnějším možným rozdílem porazilo béčko mužů strakonické házené v jihočeském derby Lokomotivu České Budějovice. Ve 4. kole druhé ligy ho v pátek 9. října přehrálo 31:30 (16:16). Přitom domácí měli k dispozici hráče z áčka, například Martina Mošovského (dal 13 gólů), Tomáše Peka, Lukáše Fencla nebo Filipa Zdychynce a hrál opět i trenér áčka Michal Zbíral. Přesto byl duel vyrovnaný.

 

Po většinu první půle museli dotahovat domácí, nakonec úvodní dějství skončilo smírně. Čtvrthodinu začátku druhé půle to bylo stejné, poté byl stav vyrovnaný a častěji byli o gól a maximálně dva vpředu Strakoničtí. Necelou půlminutu před koncem byl stav 30:30, vítězný gól vsítil nakonec Martin Mošovský ze sedmičky po čase.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace