Na mostě u nemocnice probíhají poslední práce, otevře se v dohledné době
Stavba nového mostu k nemocnici. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Přinášíme informaci, která potěší všechny, kteří musejí cestovat k mostecké nemocnici. Během listopadu bude dokončena rekonstrukce mostu, kvůli které je v lokalitě složitější dopravní situace kvůli objízdným trasám.

V současné době probíhají závěrečné práce, na mostovce se montuje zábradlí a pokládají se vodorovné asfaltové hydroizolační vrstvy. „Realizace asfaltové vozovky je naplánována v první polovině října,“ informoval Mostecké listy vedoucí odboru investic mosteckého magistrátu František Jirásek.

"Práce pokračují jak mají a já pevně věřím, že ten most bude v nejbližší době otevřen a tuto kapitolu rekonstrukce mostu, který nás opravdu trápil poslední roky, tak ta bude u konce," uvedl náměstek primátora Marek Hrvol.

Celkové náklady stavby činí 61,5 milionu korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru