Holky Grossovy zrudnou studem: Módní kritička je nešetřila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Holky Grossovy zrudnou studem: Módní kritička je nešetřila!

Šárka Grossová s dcerami
Šárka Grossová s dcerami  (profimedia.cz)

Drsnou kritiku si mohly přečíst dcery Šárky Grossové i samotná vdova po zesnulém politikovi. Kritička Ina T. si na nich pořádně smlsla při hodnocení jejich outfitů, které vynesly na oslavě Františka Janečka.

„Hodnotit hned tři z dam Grossových se zdá být oříškem, zvláště když se v módním vkusu bohužel "pomamily". Šárka Grossová si prý se zesnulým manželem, expremiérem Stanislavem Grossem, přišla na pohádkové bohatství. Je ale důkazem toho, že ani získané jmění nedokáže dodat vkus. Zelené vzorované lacláče na prádlovém tílku jsou tak děsuplným kusem oblečení, že zasluhují spálit....

Natálce Grossové bude za pár dní 18: Jak to má s kluky, alkoholem a kariérou?

Video se připravuje ...

Teprve sedmnáctiletá Natálka, hvězda Janečkových muzikálů, zase oblékla poněkud zastaralé upnuté šaty s krajkou, které neodpovídají jejímu věku. Relativně nejlépe nakonec dopadla Denisa, jejíž květované šaty z ramen jsou slušivé a trendy, ale pro jistotu je zabila otřesným batohem. Vy mi tedy dáváte, dámy,“ napsala pro Blesk o Natálce, Šárce a a Denise Ina T., módní kritička a známá influencerka.

Grossová slavila 18: Mám nového kluka! Je to hvězda Fantoma Opery!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 10. 2020 • 11:10

mejlika
mám přehled, nadhled , jsem kreativní a nestojím při zdi. Františka byla jedinečná .

adeso
12. 10. 2020 • 10:41

milé dámy vy byste si nevzaly ty lacláče ani na úklid baráku? Hm, já jen bych rád připomenul, že VÁS by do žádné společnosti ani nepustili

vigela
12. 10. 2020 • 10:31

Módní kritička mi je lhostejná. Holky Grossovy nemusím.

mejlika
12. 10. 2020 • 05:16

Bello, tak už sem ani fotku dávat nemusíš, protože budeš podobné strašidlo, jako byla Františka. Hrůza, že mohla být módní kritičkou ... svět se fakt zbláznil Její hastrošácké oblečení bylo vždy děs a běs.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.