InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radomyšl s trenérem Davidem Míkou ještě neprohrála

PÍSEK - Hokejisté Radomyšle kvůli známým covidovým důvodům sehráli teprve druhé utkání aktuálního ročníku krajské ligy. V domácím prostředí na píseckém ledě přivítali soupeře ze Soběslavi, který vyhrál všechna svá tři dosavadní utkání. Výsledky Spartaku tedy budily respekt a úvod utkání tomu také odpovídal. Favorit vedl ve druhé minutě druhé třetiny 0:3 a se Sokolem to nevypadalo dobře. Jenže ten postupně zvedal hlavu a ve 38. minutě bylo vyrovnáno na 3:3. Pak se hosté dvakrát přiblížili k vítězství, když vedli 3:4 a 4:5, ale domácí vždy dokázali srovnat krok. Za nerozhodného stavu 5:5 si oba soupeři připsali po bodu a hrálo se pětiminutové prodloužení, v kterém byla Soběslav znovu blíž k získání bonusového bodu. Hned v úvodu při hře tří na tři hosté nastřelili konstrukci branky Richarda Kříže, ale dvě minuty po začátku ukončil utkání pěknou střelou, která skončila gólem, domácí Matěj Krejsa. Radomyšl pod vedením trenéra Davida Míky, když trenér Milan Tolinger marodí s nemocnými zády, ve dvou dosavadních utkáních neprohrála. Soběslav naopak poprvé nevyhrála a tím přišla o možnost posunout se na samé čelo tabulky.

5. kolo - sobota 10. října
TJ Sokol Radomyšl – OLH Spartak Soběslav 6:5 po prodloužení (0:2, 3:2, 2:1 – 1:0)
Branky a nahrávky: 26. A. Novák (Krůček), 35. R. Volf ml. (Vlk, J. Řehoř), 38. Hřebíček (Suda, A. Novák), 54. Červinský (Šimoník, Strnad), 59. Vlk (Brož), 62. Krejsa (Hřebíček) – 11. Žákovský (Hák, Kanov), 18. O. Pánek (Píha), 22. Škoda (Hák, Kanov), 39. M. Novák (Žákovský, Hák), 57. O. Pánek (Žákovský, Tržil).
Rozhodčí: Matoušek – Lukáš, Bělohlav. Vyloučení: 8:4. Využití: 1:2. V oslabení: 1:0. Hráno bez diváků
Radomyšl: Kříž – Kurfürst, Suda, Červinský, Kulvejt, Krejsa, Hřebíček – Krůček, Strnad, L. Novák, Jungbauer (30. Brož), Řehoř, Šimoník, Vlk, R. Volf ml., A. Novák. Trenér David Míka.
Soběslav: Křiklán – Tržil, Kanov, Hubáček, Himpan, V. Pánek, J. Novák – Hák, Žákovský, Škoda, O. Pánek, Píha, M. Novák, Kučera, Slabý, Zajíc. Trenér David Pánek

Ve středečních Píseckých postřezích dramatický duel zhodnotí trenér Radomyšle David Míka. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace