InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hradiště ve druhém poločase vyzrálo na Planou

PÍSEK/HRADIŠTĚ – V sobotu 10. října pokračovala na píseckém kopci 1. B třída, skupina C. Na Hradiště přijela Planá nad Lužnicí, která měla v tabulce o dva body méně a odložený zápas s milevskou rezervou k dobru. První poločas byl gólově vyrovnaný a oba celky si připsaly po jednom zásahu. Po přestávce už se radovali pouze domácí a dvěma trefami strhli výsledek na svou stranu.

 

TJ Hradiště – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 3:1 (1:1)

Branky: Čejka (penalta). D. Pichlík, Matějka – Pospíchal

Rozhodčí: Hynek – Šíma, Smola. ŽK: 1:2 (L. Pichlík – Hofbauer, Anděl)

Hradiště: Kaška – Matějka (83. Nimburský), Valach (69. Mála), Pohnán, Čejka, Stropnický, L. Pichlík (69. Řezáč), Kačírek, D. Pichlík, Tichava, Suk (83. Hubička)

Planá nad Lužnicí: Albrecht – Hofbauer, Handrejch, Štiak, Šahajda, Anděl, Roztočil, Pospíchal, Švec (86. Drtina), Pösinger, Přibyl (86. Drs)

 Hradiště šlo do vedení v 17. minutě, kdy faul na Libora Pichlíka potrestal z penalty David Čejka. Hosté dokázali vyrovnat šest minut před přestávkou. Planá sice neproměnila nařízenou penaltu, kterou zlikvidoval gólman Michal Kaška, na následnou dorážku Jiřího Pospíchala byl už krátký. Ve druhém poločase byla hra poměrně vyrovnaná a na obou týmech byla vidět nervozita. V 71. minutě se po rohovém kopu prosadil hradišťský David Pichlík. Po vedoucí brance získali domácí více klidu a o tři minuty později udeřili potřetí. U šestnáctky vybojoval míč František Řezáč, nahrál zcela volnému Ondřeji Matějkovi, který gólem do odkryté branky upravil na konečných 3:1.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace