Zde může být vaše reklama.

Jsou v tabulce dole Béčko SK Sigma doma prohrálo se Slováckem B

Béčko SK Sigma doma prohrálo se Slováckem B

foto: Petr Pelíšek

11. 10. 2020 - 13:30

Ani v 10. kole Moravskoslezské fotbalové ligy se béčku SK Sigma Olomouc nepodařilo zabrat. Doma prohrálo se Slováckem B a je dal v tabulce nebezpečně u sestupového pásma. Naopak hosté jsou na čele.

Obě mužstva šla do zápasu vytuněna o hráče prvoligových kádrů. Za Sigmu hráli Jakub Trefil, Radek Látal, Jan Štěrba, Florent Poulolo, Martin Sladký, Mojmír Chytil, Kryštof Daněk, Jáchym Šíp a Dominik Radič, tedy většina základní sestavy. Za hosty pak Borek, Hellebrand, Rezek, Kohút, Mareček, Kubala a Melekestsev.

O všem podstatné v bojovném a urputné utkání rozhodly standardní situace. Padly z nich všechny tři branky. Hosté šli do vedení už ve 3. minutě. Za dalších jedenáct minut srovnal Poulolo a první poločas skončil nerozhodně. Ve druhém bylo nebezpečnější Slovácko, brankář Trefil ale dvěma výtečnými zákroky napravil chyby svých spoluhráčů v poli. Kapituloval dvě minuty před koncem, když po rohovém kopu následoval řetězec chyb a zakončení zcela volného hráče.

„Soupeř potvrdil své kvality. Bylo to od začátku bojovné utkání, ve kterém šlo o každý souboj, podle toho se vše odvíjelo. Dostali jsme rychlou lacinou branku, to samé bylo při druhém gólů, po dvou zbytečných standardkách,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý. Béčko je v tabulce dole, na pozicích, kde hrozí sestup. „Věděli jsme, že když udělám takovou obměnu kádru, že to bude těžké. Nebudeme panikařit, ale samozřejmě bodů není moc. Ale hráči jdou nahoru, jsou tam zlepšené výkony, věřím, že s tím začneme dělat více bodů,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

„Byl to urputný boj, hodně fyzický zápas. Na obou stranách bylo dost hráčů z prvních týmů, myslím si, že to bylo hodně svižné, co se týče soubojů a náběhů. Zápas rozhodly standardní situace, jsme za ty body rádi, protože to bylo těžké střetnutí,“ řekl trenér Slovácka Jiří Saňák.

SK Sigma Olomouc B – 1. FC Slovácko B 1:2 (1:1)

Branky: 15. Poulolo – 3. Srubek, 88. Mareček. Rozhodčí: Macrineanu – Pfeifer, Havlín. ŽK: Grygar – Suchý. Hráno bez diváků.

SK Sigma B: Trefil – Látal, Štěrba (46. David), Poulolo, Sladký – M. Galus (81. Grečmal), Grygar, Chytil, Daněk, Šíp (89. Baďura) – Radič (73. Fiala). Trenér Augustin Chromý.

Slovácko B: Borek – Suchý, Srubek, Mareček, Olšanský, Kohút, Kostka, Hellebrand (73. Juroška), Kubala (89. Polášek), Vecheta (52. Pernica), Rezek (52. Melekestsev). Trenér Jiří Saňák.

Další články