Ať umřou, je mi to jedno! Právnička k Čechům bez soucitu. A už je zle

11.10.2020 17:26

Brněnská právnička Vendula Zahumenská napsala, že jí je srdečně jedno, kdo s covidem zemře, a hledí jen na své děti. Právníka Pavla Hasenkopfa její slova zaujala.

Ať umřou, je mi to jedno! Právnička k Čechům bez soucitu. A už je zle
Foto: Petr Kupka
Popisek: Pavel Hasenkopf

Anketa

Podporujete Andreje Babiše? (Ptáme se od 8.10.2020)

67%
33%
hlasovalo: 42480 lidí
Vendula Zahumenská má za to, že český stát ničí psychické zdraví svých občanů tím, jak údajně straší nemocí covid-19. Na sociální síti facebook proto zdravým lidem doporučila, aby nechodili na testy na koronavirus a napomohli tak tomu, že se nedostaneme k dalšímu uzamčení ekonomiky.

To však není jediný vzkaz, který brněnská právnička přes sociální sítě poslala. Prohlásila, že jí je jedno, kdo všechno zemře na covid, protože ji zajímá jen budoucnost jejích dětí. „Je mi srdečně jedno, kdo s tím covidem zemře. Je mi to fuk. Jde mi jen o život mých dětí,“ uvedla doslova.

Někdejší hradní právník Pavle Hasenkopf k tomu odmítl mlčet.

„To nelze nesdílet... prvoligová zelená právnička (ta, která v zastoupení svým manželem podává permanentní žaloby na nouzový stav),“ poznamenal Hasenkopf.

To nelze nesdílet. píše Pavel Hasenkopf ke slovům Záhumrnské

V diskusi pod příspěvkem zaznělo, že se podobnými slovy může člověk ušpinit. Hasenkopf odvětil, že na špínu je třeba upozorňovat.

„Já ten pocit překonal s tím, že na špínu je třeba upozorňovat. Jinak by ji nikdo neuklidil,“ uvedl Hasenkopf.  

Nechyběla ani poznámka o tom, že duševní stav Zahumenské prý se od jara zhoršuje.  

Na čšpínuje třeba upozorňovat, míní Hasenkopf

Komentář ke slovům právničky Záhumenské

Sama Zahumenská v rozhovoru pro server ParlamentníListy.cz uvedla, že v České republice žije mnoho nepřátel svobody, ale ona je odhodlána svobodu bránit. Proto nehodlala mlčet k vyhlášenému nouzovému stavu.

Co mne šokovalo, je to, jak moc lidé odmítají nemoc a smrt. Jako by dosud neexistovaly. Přitom v ČR zemře ročně okolo 28 tisíc lidí na rakovinu. Další tisíce na diabetes. Umírají děti. A my jsme v šoku, že umřou staří a nemocní a jsme ochotni kvůli jejich krátké záchraně úplně a bezhlavě zničit společnost. Neuvěřitelné. Stačilo nás jen vystrašit jako slepice, abychom se vzdali všeho,“ poznamenala v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…