Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jihlavský výběr porazil i Ostravu, v Superlize si upevnil druhé místo východní skupiny

Ve velmi dobrých výkonech pokračuje jihlavský výběr malé kopané v celostátní Superlize. Ve čtvrtek si vítězně poradil s ambiciózním nováčkem z Ostravy a po výsledku 5:2 si pojistil průběžnou druhou příčku ve východní skupině soutěže.

Sebevědomá Ostrava začala velice aktivně a jihlavskému favoritovi byla minimálně vyrovnaným soupeřem. Na otevření skóre si diváci museli počkat, ve 22. minutě se k dorážce rohového kopu dostal Jakub Göth. Stejný hráč o tři minuty později využil chyby brankáře a jednoduše zvýšil na 2:0. Že se Baník nebude rozhodně vzdávat, potvdil v poslední minutě prvního poločasu Jakub Ševčík, který byl na konci pohledné kombinace.

Ve 36. minutě zvýšil na 3:1 Adam Průcha, který chytrou střelou využil předchozí prohřešek soupeře. Ten se ještě jednou dostal na rozdíl jediné branky, když se trochu šťastně prosadil Martin Blokša. Vzápětí ale Jihlavu uklidnil Daniel Kavka, v závěru pak zkompletoval hattrick Jakub Göth.

Jihlava - Baník Ostrava 5:2 (2:1)

Branky a nahrávky: 22. Göth (Svoboda), 25. Göth, 36. Průcha (Demeter), 40. Kavka, 54. Göth – 30. Ševčík (Frébort), 38. Blokša (Klos). 

Rozhodčí: Kohout – Novák. 

Jihlava: Lukáš Konrád – Daniel Kavka, Petr Ošmera, Robin Demeter (C), Radim Šuta, Adam Průcha, Robin Hrobař, Richard Svoboda, Jakub Göth.

Baník Ostrava: David Nosek – Jaromír Frébort, Václav Potůček, Marek Brinzik, Jan Vančo (C), Martin Galus, Ondřej Klíma, Ondřej Moučka, Jakub Ševčík, Karel Klos, Jakub Schmutz, Matěj Moučka, Martin Blokša.

   

Ohodnoť článek

Foto MK Jihlava

Štítky malá kopaná, Jihlava, Superliga, HC Vítkovice Ridera, Evropská Superliga, FC Baník Ostrava, FC Vysočina Jihlava, Richard Svoboda, Karel Klos, David Nosek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský výběr porazil i Ostravu, v Superlize si upevnil druhé místo východní skupiny | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.