Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manželský slib jim není svatý: Těchto 13 slavných mužů střídalo manželky častěji než ponožky

Manželský slib jim není svatý: Těchto 13 slavných mužů střídalo manželky častěji než ponožky
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 10 fotografií
galerie
Do manželství zřejmě nikdo nevstupuje s myšlenkou, že se se svou drahou polovičkou brzy rozvede. Ba naopak, manželský slib je pro mnohé svatý a rozvod je až tím posledním krokem. Slavní muži ale tento svazek zřejmě berou na skutečně lehkou váhu a manželky střídají jako na běžícím pásu. Někteří z nich pořádali veselku i osmkrát.

Svatba je popisována jako slavnostní vznik manželství. Při obřadech obvykle oko nezůstane suché a ženich a nevěsta se těší na společnou budoucnost. U některých slavných mužů ale ženy už nejspíš musely předpokládat, že dlouho vdané nezůstanou.

Manželství by nemělo být bráno na lehkou váhu, v dávných letech byl dokonce rozvod řešen tak, že byla manželce setnuta hlava. Tyto roky jsou už dávno pryč, nicméně slavní pánové svým ex pomyslně sekají hlavy dodnes.

Například hollywoodský krasavec Tom Cruise byl za celý svůj život ženatý třikrát a ještě měl několik vztahů okolo. Mnohé může překvapit, že Gary Oldman měl celkem pět manželek a moderátor Larry King drží rekord mezi moderátory ve svatbách i rozvodech.

Podívejte se do galerie na to, kolikrát byli tito pánové ženatí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy