Dubští získali vítězství v krajské soutěži třídění odpadu
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Dubí – O tom, že třídění odpadu má smysl, se kromě jiných přesvědčili nedávno také v Dubí. Zdejší obyvatelé vzorným tříděním odpadu z domácnosti pomohli městu k vítězství v krajské soutěži. Konkrétně v projektu s názvem Skleněná popelnice 2019, který organizuje Ústecký kraj ve spolupráci s autorizovanou společností EKO-KOM.

První místo získalo Dubí v kategorii obcí nad 3.501 obyvatel. Ocenění předávaly ústecká radní Jitka Sachelová a Martina Filipová, ředitelka regionálního provozu EKO-KOM. Součástí ocenění v soutěži je i finanční odměna a skleněný broušený symbol soutěže. Dubští získali částku ve výši 35 tisíc korun. Peníze budou podle vedoucího technického odboru dubské radnice Lukáše Panchartka použité na financování systému nakládání s tříděným odpadem ve městě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru