Zpěvačka už jednu veselku chystala, a to s bývalým přítelem, houslistou Sašou Kopkou. Pár tvořili dlouhých devět let, ale neustálé posouvání termínu veselky skončilo loni rozchodem. Se Sašou už přitom tehdy měli termín i prstýnky, ale hlavní role v muzikálu Fantom opery byla přednější.

Pár měsíců po rozchodu jí do cesty vstoupil Jirka a bylo vymalováno. „Když mě Jiřík požádal o ruku, byla jsem v dokonale překrásném šoku. Chvíli jsem přemýšlela, jestli nesním. Bylo to nádherné,“ pochlubila se na sociální síti Michaela Gemrotová

VIDEO: Michaela Gemrotová: Už bych se měla vdát, partner by mi mohl utéct.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Gemrotová: Už bych se měla vdát, partner by mi mohl utéct. Petr Macek, Lukáš Červený

„Sám rovnou řekl, že by se mu líbilo datum 10. 10. 2020, to bylo 25 dní od zásnub. Byl to fofr, ale i díky skvělým přátelům a týmu jsme zjistili, že se za tak krátkou dobu nádherná, pohádková svatba dá stihnout. Děkuju jim, děkuji rodinám, které jsme s Jiříkem spojili, a děkuji mému úžasnému milovanému muži za všechno! Za živou, pokornou a upřímnou lásku plnou úcty, kterou cítím. S radostí a ctí budu nosit jeho jméno,“ popsala na sociální síti náhlou svatbu zpěvačka, která tak příjmení Gemrotová vymění za Štiková. 

Bílou róbu s výšivkami na dekoltu a rukávech jí ušila kamarádka, módní návrhářka Petra Brzková.

VIDEO: Muzikálová Angelika Michaela Gemrotová se bojí tance!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová Angelika Michaela Gemrotová se bojí tance! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií