Gal Gadot se po Wonder Woman pustí do Kleopatry

12. 10. 2020 - 10:00 | Novinky | Adam Homola

Gal Gadot se po Wonder Woman pustí do Kleopatry zdroj: Elle Magazine

Představitelka Wonder Woman, izraelská herečka Gal Gadot, si zahraje ikonickou Kleopatru. Dohlížet na ni bude režisérka Wonder Woman.

Role královny Egypta je nesmírně ikonická a díky Elizabeth Taylor a jejímu ztvárnění Kleopatry ve stejnojmenném filmu z roku 1963 také dobře známá i širší veřejnosti. Kleopatra se teď vrátí, jen bude mít tvář Wonder Woman.

Film bude režírovat Patty Jenkins, režisérka obou Wonder Woman a točit se bude podle scénáře od Laety Kalogridis, která psala napříkald DiCapriův Prokletý ostrov. Zprávu přinesl The Hollywood Reporter, ale už ji stihla potvrdit i sama Gadot.

Herečka řekla, že příběh Kleopatry chce odvyprávět už dlouho a že je ze špičkového týmu, který se zatím kolem příprav projektu motá, nadšená.

Kleopatra s tváří Gadot a Jenkins za kamerou vlastně dává smysl. Wonder Woman sice nebyl kdovíjak špičkový snímek, ale o kompetentní superhrdinský origin určitě šlo. Co je ale důležitější, první Wonder Woman byl překvapivý komerční úspěch. Film utržil jen v kinech přes 800 milionů dolarů a na různých nosičích a streamovacích službách samozřejmě sbírá peníze dál.

Jenkins i Gadot nedávno dotočily pokračování Wonder Woman 1984, které se sice už stihlo odložit (koronavirus...), ale nakonec by mělo dorazit letos v prosinci (pochybuju...). Damám to spolu očividně funguje, a hlavně umí vydělat peníze, tudíž není divu, že dostaly od studia Paramount důvěru a můžou se pustit do tak velkého a ikonického projektu, jakým Kleopatra bez pochyby je.

wonder woman patty jenkins zdroj: DC Comics

Patty Jenkins a Gal Gadot na place Wonder Woman.

zdroj: DC Comics

Zdroje: The Hollywood Reporter , Gal Gadot Twitter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.