Alain Delon neměl příliš hezké dětství, což ho v dospělosti zřejmě dostihlo. Jeho výbuchy hněvu byly všem známé stejně tak jako kontroverzní výroky, jenž dodnes vypouští z pusy. Naposledy své příznivce odradil, když přiznal, že v minulosti uhodil ženu.

„Řekl jsem, že jsem uhodil ženu? Ano. Ale měl jsem dodat, že sám jsem od žen dostal víc facek, než kolik jsem jich rozdal. Zato jsem nikdy v životě žádnou ženu neobtěžoval. Naopak jsem jimi sám byl obtěžován, a to dost,“ tvrdil Alain Delon francouzskému nedělníku Le Journal du dimanche.

Ženy si s ním užily svoje. Nejprve se zamiloval do Francine Canovas. Ta si později Delona vzala a přejmenovala se na Nathalie Delon. S Alainem se seznámila, když pracovala jako barmanka v Marseille. Šušká se, že za barem čas netrávila. Jednalo se prý o úplně jinou profesi.

Předtím, než ji Delon odvezl do Paříže, musel ji vykoupit od místních mafiánů. Později s ním měla syna Anthonyho. Sama už měla dceru z předchozího vztahu, ale tu nechala u otce. Delon ji po pěti letech opustil kvůli ženě svého života Mireille Darc. S tou byl patnáct let.

Romy Schneider se kvůli němu chtěla zabít

Mezitím stihl zlomit srdce Romy Schneider. Podle jeho kamaráda se s ní po pěti letech rozešel dopisem bez udání důvodu. Sešlo i z plánované svatby. Romy se následně pokusila o sebevraždu. Během jejich vztahu měl poměr se zpěvačkou Nico, které se posléze narodil syn Ari.

Jeho druhou manželkou se stala Rosalie van Breemen, s níž má dceru Anouchku a syna Alaina-Fabiena. Ten o otci mluví jako o krutém tyranovi.

Na svoji dceru Anouchku je velmi pyšný

„Moje rodina byla peklo. Moji rodiče byli mí nejhorší nepřátelé. Nikdy jsem neměl normální život. Možná, že nikdy ani nebudu mít,“ řekl mladý Delon pro italskou odnož magazínu Vanity Fair s tím, že bití musela snášet i jeho matka.

„Jednoho dne jsem si tajně vzal moped a bohužel jsem měl nehodu. Zlomil jsem si koleno a všechny prsty na pravé noze. Viděl, že mě to bolí a trpím, ale přesto jsem dostal výprask. Jindy si na mně vylil vztek bez toho, že bych udělal něco špatného,“ popisuje hrůzné historky jeho syn.

Na syna Alaina-Fabiena už tak pyšný není

Alain-Fabien se snažil prorazit u filmu, ale příliš se mu nedaří. Později byl dokonce odsouzen za ublížení z nedbalosti. U svého otce měl při večírku postřelit dívku. Podle Alaina Delona zneužil jeho důvěry. Herec totiž o večírku neměl ani páru. Dívka naštěstí incident přežila. Zdá se, že Alain-Fabien se zkrátka jen potatil.