InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lom porazil Sedlčany a poskočil na druhé místo

Miroslav Grobár vede jeden z útoků Lomu. Domácí tým napravil porážku z minulého kola a přehrál v neděli Sedlčany 3:0. , Autor: Josef Janda

Miroslav Grobár vede jeden z útoků Lomu. Domácí tým napravil porážku z minulého kola a přehrál v neděli Sedlčany 3:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Divizní fotbalisté Lomu hodili za hlavu nejvyšší porážku v sezoně, kterou utrpěli v minulém kole na hřišti Doubravky. V nedělním domácím utkání proti Sedlčanům znovu hýřili ofenzivní aktivitou a nabídli prázdným tribunám třígólové vítězství. V závěru první půle přinutil aktivní Milan Kadlec soupeře k vlastnímu gólu a po hodině hry přidali Lomští dva góly po akcích Marka Nováka a pohotové dorážce Kadlece – 3:0. Domácí fotbalisty tak nemusela mrzet ani zahozená penalta, kterou zlikvidoval gólman Dřevojan už v 9. minutě Martinu Slavíkovi. Sedlčany ovšem předvedly také několik velmi nebezpečných akcí, chyběla jim ale potence v zakončení. Lom se posunul vítězstvím na 2. místo za suverénní Přeštice.

 

TJ Sokol Lom – TJ Tatran Sedlčany 3:0 (1:0), branky: 36. Řehák (vlastní), 60. Novák, 64. Kadlec, rozhodčí Cihlář – Kastl, Havlík, ŽK (2-0): 45. J. Chotovinský, 51. Kadlec, bez diváků.

Lom: Matoušek – J. Chotovinský, Smetana (72. Trantýr), J. Rabiňák (84. M. Rabiňák), Kadlec, Janů, Grobár, Šimák (46. K. Chotovinský), Slavík, Vysušil, M. Novák.

Sedlčany: L. Dřevojan – Kdolský, Řehák, Repetný, Kouklík, Dvořák, Kvěch (68. Sochůrek), Krůta, Novotný, Sirotek (80. Hrabák), Čipera (72. Sosnovec).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Trenér Lomu Marek Císař zhodnotí utkání a zmíní, proč nenastoupil David Neužil. Jak bude tým připravovat v týdnech bez soutěžních zápasů?

Lomská posila z Vlašimi Milan Kadlec se rozpovídá o zmatku před prvním gólem a přiblíží další detaily z vydařeného zápasu. Jak se mu hraje před prázdnými tribunami?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace