Na velikosti nezáleží aneb nejmenší celebrity na světě

Na velikosti nezáleží aneb nejmenší celebrity na světě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Talentované celebrity nepotřebují měřit přes dva metry, aby se proslavily. Někdy může být i v nejmenším těle neuvěřitelně velký obsah umění. Proto se následující prominenti nemusí schovat za svou příliš minimální velikost.

Reese Witherspoon

Oscarová vítězka a geniální herečka se už ve věku 14 let objevila v trháku „V měsíčním svitu“. Tam dokázala přesvědčit kritiky a vyhrála za svou roli několik juniorských ocenění. Snímek „Pravá blondýnka“ byl prvním kasovým šlágrem pro Reese Whiterspoon a její první celosvětově proslulý film. Dnes patří mezi nejlepší žijící herečky.

Reese Witherspoonová měří 159 cm.

David Faustino

Známý herec, jenž se proslavil především jako Bud Bundy v seriálu „Ženatý se závazky“, patří mezi nejmenší muže šoubyznysu. Dívá se na svět z pouhých 160 centimetrů. Může se např. chlubit vedlejšími rolemi v seriálech „Taková moderní rodinka“ a v „Akta X“, ale také se koukl do světa béčkových žraločích filmů. Dokázal se dostat do „Žralokonáda 4“, tam ale hrál pouze menší cameo. Ve filmu „Atomic Shark“ se mohl ukázat v jedné z hlavních rolích.

Kristen Bell

Herečka, zpěvačka a stále pozitivní osoba. To všechno je Kristen Bellová. Je úplně jedno, jestli jí zahlédneme v zákulisí při natáčení, v pořadech nebo i v soukromí, skoro vždycky je veselá. Navíc umí skvěle hrát a naprosto perfektně zpívat – její hlasivky zazářily ve filmu „Ledové království“ v roli princezny Anny. A v „Tonight Show“ s Jimmy Fallonem nám všem dokázala, že dokáže zazpívat i velmi těžký song „Let it Go“.  

Anna Kendrick

Geniální herečka? Ano. Skvělá zpěvačka? Ano. Talentovaná tanečnice? Ano. Anna Kendricková patří mezi hollywoodskou špičku, zvládá všechno, a ještě k tomu je jednou z nejkrásnějších amerických hereček. Nejvíce svého talentu ukázala ve filmu „Pitch Perfect“, kdy musela hrát, zpívat i tančit.  

Anna Kendricková měří 157 cm.

Ariana Grande

152 cm. Menší zpěvačku už asi nenajdeme. Ale je evidentní, že menší tělesná výška se pozitivně vyvíjí na hlasivky, většina nejlepších zpěvaček (Lady Gaga – 155 cm, Christina Aguilera – 157 cm) se nedostaly ani na metr šedesát.

Grande není výjimkou. Tělesně patří sice mezi nejmenší, hlasově je ale zajisté jedna z největších aktuálních celebrit. V roce 2019 dokázala pobořit rekord z roku 1964, kdy měla současně tři písničky na prvních třech místech Billboard top stovky. To zvládli naposledy The Beatles.