Tsitsipas a Zverev si zajistili účast na Turnaji mistrů

12. 10. 2020, 14:50
Aktuality 13
Obhájce loňského titulu Stefanos Tsitsipas a předloňský vítěz Alexander Zverev se po French Open kvalifikovali na Turnaj mistrů. Měsíc před začátkem londýnského finále sezony ATP Tour je tak známo šest z osmi účastníků.
Stefanos Tsitsipas (© AFP)

Dvaadvacetiletý Řek Tsitsipas loni získal titul hned při svém debutu na turnaji, jenž letos slaví výročí 50 let od prvního ročníku. O rok starší Němec Zverev startoval v Londýně poprvé v roce 2017 a rok nato po výhrách mimo jiné nad Novakem Djokovičem a Rogerem Federerem celkově triumfoval.

Vedle nově kvalifikovaných mají jistotu startu na Turnaji mistrů srbská světová jednička Djokovič, čerstvý vítěz Roland Garros Rafael Nadal ze Španělska, šampion US Open Dominic Thiem z Rakouska a Rus Daniil Medveděv.

Blízko premiérové účasti na Turnaji mistrů je Argentinec Diego Schwartzman, poslední postupové místo zatím patří loňskému debutantovi Matteovi Berrettinimu z Itálie.

Nitto ATP Finals se bude hrát v londýnské hale O2 od 15. do 22. listopadu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
ivecka
Nemá někdo zájem o letošní časopisy Tenis arena 12-01, 2-3, 4-5, 7-8? Ještě časopis Forbes, kde je velký rozhovor s Petrou Kvitovou. Jsem z Ostravy
Reagovat
FulnekUltras
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/kim-cong-un-projevem-rozplakal-divaky-i-sam-sebe-40339018#dop_ab_variant=429110&dop_req_id=RNbEGIvEIHT-202010121747&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Soudruzi čecháčkové, nezapomeňte za malou chvíli sledovat zásadní projev náčelníka. smile
Reagovat
EllNino
Nebude
Reagovat
FulnekUltras
v původně avizovaný čas
Reagovat
gigin
Všichni jsme napjatě čekali, co Prymula zruší.
A je to tu. Zrušil vlastní projev.
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
On tak dlouho rušil, až se zrušil smile
Reagovat
tommr
nedělej si planý iluze. Prymulu od koryta jen tak někdo nedostane ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Ráno čtu (jen titulek samozřejmě): Prymula promluví k národusmile To už je prezident nebo co, si říkám. A večer čtu: Prymula zrušil avizovaný projev v televizíchsmile
Možná by se měl inspirovat jinde:
Kim Čong-un projevem rozplakal diváky i sám sebe. Třeba by se to povedlo i Prymulovi:D
Reagovat
smazaný uživatel
Kurde to jsou výsledky, dneska vyhrál jeden favorit, Bublik, jinak všichni vyhučeli smile

Ještě Stenly a bude to komplet.
Reagovat
Patik
Dosť klúčové môže byť ako sa Djokovič vráti na hardy po včerajšej prehre..či si to nejaký čas ponesie so sebou alebo to bude zase klasický Nole..ktorý môže vyhrať ďalší Paríž Masters..následne by sa uvidelo na turnaji majstrov aj keď sa mu tam posledné roky nedarí presadiť..každopádne tohtoročné nextgen má predsa len skvelú formu..hocikto v hociakej skupine môže byť veľký problém..okrem Beretiniho a Diego je otázny hrá dobre ale TM neni preneho aj keď by to bol veľký úspech a odmena za jeho výkony.
Reagovat
annah
Já věřím, že se oklepe a bude to zase klasický Nole. Takové porážky zažili všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se modlím za Diega, aby se tam nedostal. Ta hala v kombinaci s těmi účastníky by mu mohla dost znechutit tenis.

Opět tipuji, že TM letos bude bez titulu BIG3, to obsazení je peklo. Hned z první chytit Tsitsipase, Zvereva, Thiema, Medveděva a na 2 sety. Těžko hratelné.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist