Querrey kvůli nákaze koronavirem nesmí hrát v Petrohradu

12. 10. 2020, 14:54
Aktuality 1
Americký tenista Sam Querrey přišel kvůli pozitivnímu testu na koronavirus o účast na turnaji v Petrohradu. Informoval o tom web televizní stanice Eurosport.
Profily hráčů
Sam Querrey

Vítěz deseti turnajů ATP se měl v prvním kole utkat s druhým nasazeným Denisem Shapovalovem z Kanady. Querreyho místo v pavouku krátce před zahájením soutěže zaujal Srb Viktor Troicki, který neuspěl v posledním kole kvalifikace.

Querrey měl v Petrohradu hrát také čtyřhru s krajanem Tennysem Sandgrenem. Bývalý jedenáctý hráč světa, kterému nyní patří 45. místo v žebříčku, se představil naposledy na Roland Garros. Před dvěma týdny prohrál v prvním kole s Rusem Andrejem Rubljovem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Mantra
už podruhé?

Když hrál někdy na jaře s tím Frantou Tiafoem, tak to od něj chytil nebo ne? V tom zápase Franta nemohl ani chodit, druhej den byl positiv, neví někdo? Páč to by byl po druhý, takže imunita nula.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist