Eva Čížkovská se netají tím, že sexy figuru nemá zadarmo. Pravidelně cvičí, hlídá se v jídle a je neustále v jednom kole. A je to vidět! 11. října oslavila 55. narozeniny a pochlubila se nahou fotkou. 

Tuto fotku jsem nafotila před 5 lety, miluju ji,“ okomentovala snímek od bazénu, kde je sice nahá, ale přesto není vidět nic nepatřičného. 

Herečka je matkou dvou dospělých dětí, syna Davida (24) a Adély (19). Když čekala dceru, točila právě seriál Hospoda. „Adélka se mnou hraje v Hospodě. Prvních šestadvacet dílů jsem s ní těhotná, ale nikdo to nevěděl. Točili jsme od ledna do března, když jsem pak v srpnu přišla na tiskovku s břichem, režisér Jaroslav Dudek málem omdlel, že prý v lednu zase točíme. Tak mu říkám, že to je v pohodě, že za týden rodím,“ přiznala v rozhovoru pro Aha! Čížkovská.

VIDEO: Eva Čížkovská s odvážným výstřihem: Proč její tělo stárne pomaleji?

Video
Video se připravuje ...

Eva Čížkovská s odvážným výstřihem: Proč její tělo stárne pomaleji? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Sexy brunetka je 25 let provdaná za syna herce Rudolfa Jelínka (85) Marka. „Recept na šťastné manželství podle mne neexistuje. Musíte se prostě naučit spolu vyjít a respektovat se. Marek si fandí své Slavii a já si jdu raději zacvičit,“ směje se Eva. 

VIDEO: Striptérka z Discopříběhu Eva Čížkovská: Vzala bych jakoukoliv roli!

Video
Video se připravuje ...

Striptérka z Discopříběhu Eva Čížkovská: Vzala bych jakoukoliv roli! Markéta Reinischová

Fotogalerie
23 fotografií