Iva Pazderková si splnila sen a vzkazuje: Je mi fuk, co si někteří myslí!

Iva Pazderková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 10:41

Iva Pazderková se během posledních měsíců změnila k nepoznání. Celé to směřovalo k jednomu cíli, kterého nakonec sympatická herečka a komička dosáhla. A je jí úplně jedno, co si o tom někteří lidé myslí.

Možná si Ivu Pazderkovou pamatujete jako poměrně křehkou ženu, to už je ale nějaký čas minulost. Známá komička se v poslední době hodně změnila, což neuniklo jejím kolegům a samozřejmě ani fanouškům.

Přesně před rokem učinila zásadní rozhodnutí, že zkusí štěstí v kulturistice, jenže osud tomu dlouho úplně nepřál. „Po zdravotních komplikacích a zlomenině až před půl rokem začátek přípravy,“ připomněla nyní na twitteru. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iva Pazderková (@iva.pazderkova), Říj 11, 2020 v 7:36 PDT

Herečka měla jasný cíl, a to zúčastnit se soutěže v bikini fitness. O víkendu si tento sen splnila. „Navíc desáté místo v kategorii nad 170 centimetrů ze 17 závodnic,“ pochlubila se tím, jak v klání dopadla.

Zároveň poslala stručný a jasný vzkaz všem, kterým se její proměna až tak nelíbí. Jejich názor ji zkrátka nezajímá. „Je mi srdečně fuk, jestli se to někomu líbí nebo ne. Sdílím, že to jde, plnit si sny,“ dodala Pazderková.

Témata: Iva Pazderková