Dokonalá dvojka? Kate kvůli Williamovi polykala slzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dokonalá dvojka? Kate kvůli Williamovi polykala slzy

Kate Middletonová a princ William
Kate Middletonová a princ William (Reuters)

Začali spolu chodit už v roce 2003. O čtyři roky později měl budoucí následník trůnu pocit, že si vybral špatně, a s Kate se rozešel. Sice se pak zase dali dohromady, ale možná je to až s podivem. William (38) byl totiž velmi nevybíravý!

Podle webu Nový čas se totiž měl s Kate Middletonovou (38) rozejít po telefonu, uprostřed pracovního dne. Aspoň tak to popisuje Robert Lacey ve své knize Battle of the Brothers. „Kate se omluvila z pracovního mítinku v Jigsaw. Zavřela za sebou při hovoru dveře a během další hodiny nevyšla ven. Když se vrátila, byla už nezadaná,“ tvrdí autor nové publikace.

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček:

Video se připravuje ...

Princ si ale nakonec své rozhodnutí rozmyslel a snažil se Kate získat zpět. Podařilo se, i když mu měla jeho drsné konání dlouho připomínat. „Hledali jsme se tenkrát oba dva, měli jsme odlišné povahy, bylo složité hledat vlastní cestu, jednoduše jsme dospívali,“ koktal William v roce 2010, proč před třemi lety chtěl žít bez dnes už své právoplatné ženy.

„V tu chvíli jsem z toho neměla vůbec radost, ale vlastně mě to posílilo,“ vzpomíná na zlomové chvíle v jejich vztahu vévodkyně z Cambridge.Williamovi ale nakonec odpustila.

William a Kate představili třetího potomka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.