Syn Juda Lawa kráčí v jeho šlépějích

13.10.2020 | Osobnosti

Nejstarší potomek Juda Lawa se snaží porazit jako model a herec. Rafferty Law do světa showbyznysu proniká hladce díky vlivu slavného táty. Po něm zdědil nejen obstojný vzhled, ale také vášeň pro cigarety. Z toho moc nemá radost matka Sadie Frostová, s níž se Jude rozvedl v roce 2003.

Třiadvacetiletý Rafferty si teď vychutnával cigaretku v pauze dlouhého focení v Londýně. A při labužnickém vychutnávání tabáku ho nafotili paparazzi.

Nejstarší Judův potomek se herecky ukázal ve filmu Twist, v němž hraje Olivera Twista. Během filmování se sblížil s Ritou Orovou, která hrála Ferinu Lišáka. Po třech měsících se ale rozešli.

„Rita vycházela s Raffertym velmi dobře, parádně to mezi nimi jiskřilo. Sblížili se v době, kdy oba pracovali v Londýně, ačkoli nic neplánovali a brali den za dnem, jak plynuly. Jenže v poslední době Rita trávila mnoho času mimo zemi a už spolu tolik nekomunikují, nemluvě o tom, že nedělají to, co páry běžně dělají,“ citoval v únoru The Sun.

Herec Rafferty Law (zdroj: Instagram/rafflaw)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat