Z Geetoo se stává holding

Vladimír Kvaš, CEO a spoluzakladatel společnosti a Michal Hampl, spoluzakladatel a International Project Director Geetoo

Vladimír Kvaš, CEO a spoluzakladatel společnosti a Michal Hampl, spoluzakladatel a International Project Director Geetoo

Od 9.10.2020 se z G2 server CZ s.r.o stává Geetoo CZ s.r.o.

Mezinárodní brand Geetoo je aktivně užívaný od roku 2018, nyní byl rebranding dokončen, a proto došlo i ke změně názvu společnosti.

Ke stejnému datu vznikl i Geetoo Holding a.s., který veškeré aktivity skupiny Geetoo zastřešuje.


"Dynamicky se rozvíjející společnost za léta svého fungování narostla do rozměrů, kdy založení holdingu bylo logickým krokem. Věřím, že nám tento proces pomůže k tomu, abychom se stali významnou ikonou nejen českého IT prostředí.

Neděláme rozdíly mezi malými či velkými zákazníky, reflektujeme všechny jejich požadavky. Právě spolupráce s našimi partnery a progresivní přístup nás neustále posouvají." Říká Vladimír Kvaš, CEO a spoluzakladatel společnosti.

"Jsme rádi, že se nám transformaci podařilo kompletně dokončit. Chceme motivovat své kolegy možností vstupu do vlastnické struktury. Otevřené jsou samozřejmě i akvizice dalších společností a vstup na některou z kótovaných technologických burz." Dodává Michal Hampl, spoluzakladatel a International Project Director Geetoo.


Společnosti ze skupiny Geetoo se pohybují v IT prostředí od roku 2004. Geetoo CZ s.r.o. se více než osm let zabývá moderními cloudovými technologiemi, za které získala řadu prestižních ocenění od společností VMware, Veeam a Hewlett Packard Enterprise. Geetoo se zabývá poskytováním nejen Infrastructure as a Service (IaaS), ale i Platform as a Service (PaaS) a hybridními řešeními, kde je leaderem českého trhu.


Kontakt pro média:

Veronika Zahradníková

Marketing/PR manager

e-mail: veronika.zahradnikova@geetoo.com

Klíčová slova ČR-počítače-trh-služby-firmy-GEETOO

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.