Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

V pondělí v Plzni přepadl zastavárnu - dnes byl dopaden

K dopadení pachatele významně pomohly informace od našich čtenářů

15. října 2020 16:57 , aktualizace 16:57

Krádež Loupež Pátrání

Aktualizujeme:

     Policistům se podařilo dopadnout muže, který v pondělí v podvečer v Plzni přepadl zastavárnu. Pachatelem je cizinec narozený v roce 1989 a podle našich informací se k přepadení již doznal. K jeho dopadení významně pomohly informace od našich čtenářů a policisté Vám tímto velmi děkují.

Původní článek

      V pondělí po půl sedmé večer došlo v zastavárně Expres Hotovost na Mikulášské třídě u hlavního vlakového nádraží k další loupeži.
     Podle našich informací do provozovny vstoupil muž, podle všeho pod vlivem drog, který začal křičet, že jde zastavárnu přepadnout, a ať mu obsluha vydá to nejdražší zlato. Muž se pokusil rozbít vitrínu se zlatem pěstmi, což se mu samozřejmě nepovedlo. Následně tedy z regálu sebral reproduktory vystaveného gramofonu, které po obsluze hodil.
     V tu chvíli zasáhl pohotový zákazník, který útočníka zpacifikoval a z prodejny ho vyhodil. Pachatel poté z místa okamžitě uprchl, a tak se ho ani přes bleskový příjezd hlídek bezpečnostní agentury Tuebor G.S. i policie nepodařilo zadržet.
     Policisté zajistili místo události a byl povolán policejní technik k zajištění maximálního počtu stop. Policisté také získali kamerový záznam z prodejny a po pachateli intenzivně pátrají.  
     "Policisté vedou prověřování v této trestní věci a po pachateli intenzivně pátráme" potvrdila nám tisková mluvčí policie. 

     Podle našich informací měl tento pachatel ještě před příchodem do zastavárny na Mikulášském náměstí napadnout muže s malým dítětem, kterého měl pod pohrůžkou násilí okrást o krabičku cigaret.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. 

     Jedná se v krátké době již o druhý útok na tuto zastavárnu, v srpnu jsme jako první informovali o přepadení této zastavárny, při kterém David Štípek v prodejně řádil a loupil pomocí krumpáče. Shodou okolností právě dnes stojí Štípek za tento čin před soudem. 

Celé video zběsilého útoku krumpáčem

Celé video zběsilého útoku krumpáčem

10. 08. 2020, 18:50, aktualizace 10. 08. 2020, 19:17

Policie dnes zveřejnila video, jak Štípek řádil v zastavárně, podívejte se tedy sami, jak loupež probíhala


 

TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost