reklama

Podnikatelka, která se nebojí a ví, co chce: Jana Piechulová roste ve výraznou osobnost byznysu

reklama

Možná to nebude dlouho trvat a žebříčky nejvýznamnějších ženských osobností v oblasti podnikání se budou muset přepsat. Teprve dvaadvacetiletá Jana Piechulová si totiž velmi razantně říká o pozornost. Možná byste to do ní neřekli a spíš byste ji zařadili na přehlídkové molo nebo před objektiv fotografa jako modelku. Jenže tahle brunetka dokáže být pěkně nesmlouvavá a ve světě byznysu se umí prosadit.

Když Jana přijde mezi zkušené matadory a chce s nimi uzavřít obchod, nejprve na nic možná někteří z nich koukají skrz prsty. Zkrátka starého psa novým kouskům nenaučíte a v myslích některých lidí stále přetrvává domněnka, že když je člověk mladý, nemá dost zkušeností a tudíž nemůže být úspěšný. Naštěstí to ale neplatí a často je tomu právě naopak. Chuť do práce a kreativní myšlení jsou skvělou kombinací. Obojího má dostatek i Piechulová, která zakládá síť značkových butiků, k tomu má salon a půjčovnu luxusních aut pod hlavičkou Anond Performance. A mimo jiné také například modelingovou agenturu PFB Promo, která spolupracuje třeba s finalistkou České Miss Alicí Prešnajderovou, Miss Supranational Janou Zapletalovou, českou influencerkou Michaelou Leitnerovou a také s Dívkou roku 2016 Gabrielou Gášpárovou. 

Prosadit se dnes na poli módy není nic snadného, o tom nemusíme dlouze hovořit. Ale s nápady a inovacemi se vždycky najde skulinka na trhu. Nakonec, podívejte se sami na webové stránky https://www.pfbconceptstore.cz/ a rozhodněte se, zda byste si právě zde něco koupili. Nehledejte druhořadou kvalitu, kde pouze o prvotřídní boží a vyhlášené značky. V době koronavirové se spousta podnikatelů snaží držet při zemi a pokud možno nerozjíždět nic nového. Jana na to jde jinak a v každé krizi věří v novou příležitost. A podle nás má rozhodně pravdu. Jméno téhle sympatické krásky si dobře zapamatujte. Brzy ho asi budete slýchat ze všech stran.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama