14. října 2020 • 04:40

Natáčení filmu Vyšehrad: v akci i Rosický. Zaujme to všechny, věří „Lavi“

Autor: TV iSport, krm
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řítí se jak lavina! Ze seriálu až do filmu… Postava fotbalového bouřliváka Juliuse Lavického znovu ožívá, po úspěšném seriálu vzniká snímek, který zamíří do kin. V hlavní roli pochopitelně Jakub Štáfek, před kamerou se ale objeví také spousta velkých sportovních hvězd minulosti i současnosti. Podívejte se v reportáži iSport TV, jak natáčení filmu vypadá!



Základní obsazení je stejné, jaké si diváci pamatují ze seriálu. Jakub Štáfek jako nespoutaný „Lavi“, Jakub Prachař v roli manažera či Jiří Ployhar jako vyšehradský trenér Žloutek. Právě ten se na vznikající dílo hodně těší.

„Když jsem četl scénář, tlemil jsem se před cizími lidmi v kavárně. Takový film tu ještě nebyl. Lidé by měli přijít do kina, protože něco takového v našich podmínkách ještě neviděli,“ vzkazuje Ployhar.

Ve filmu hraje i Jakub Prachař
Ve filmu hraje i Jakub Prachař

Na scéně se objeví také řada významných sportovních osobností. Namátkou? Tomáš Rosický, Patrik Berger, Vladimír Šmicer… „A spousta kluků z NHL, Jan Koller, Václav Kadlec,“ přidává Štáfek, představitel hlavní role.

A jak se podle něj bude film lišit od oblíbeného seriálu? „Cesta byla dlouhá, chvílemi už ani nevypadalo, že to dopadne. Ale film je dospělejší. Zaujme to diváky, kteří Vyšehrad třeba vůbec neznají a ani je nebaví fotbal jako takový. Bude je však bavit ten prvoplánový humor,“ věří Štáfek.

Na reportáž z natáčení se podívejte ve VIDEU!

Štáfek: Slávističtí fanoušci byli fantastičtí, jak jsem očekával
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud