Herecká tragédie? Šest hvězd se nakazilo ve studiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herecká tragédie? Šest hvězd se nakazilo ve studiu!

Petr Rychlý
Petr Rychlý (Foto Aha! – M. Hykl, FTV Prima, ara)

Stačilo ve studiu točit audioknihu Strašidlo cantervillské, a v tu ránu mělo šest herců covid-19. Jediný Jiří Lábus (70) ze spárů nebezpečného viru vyvázl. „Protože daboval strašidlo a je hypochondr,“ řekla deníku Aha! Růžena Merunková (80), která s covidem bojovala 16 dní.

Když přišla paní Růžena s Petrem Čtvrtníčkem (56), Janem Hartlem (68), Ondřejem Rychlým (28), Jaroslavou Kretschmerovou (65) a Terezou Císařovou (26) povídku Oscara Wilda o cantervillském strašidle do studia točit, byli všichni v pohodě.

„Chopili jsme se ale šesti mikrofonů, točili jako o život a potom jsme zjistili, že jsme všichni nakažení. Čtvrtníček skončil v nemocnici, Rychlý byl na tom mizerně, protože zvracel, a my ostatní jsme měli celkem lehký průběh té nákazy,“ popisuje pro Aha! Merunková, kterou bolela hlava, měla suchý kašel, zvýšenou teplotu a byla unavená.

„Nic víc. Nejhorší byla ta únava. Stačila malinkatá námaha, a hned jsem s sebou práskla do postele. Šestnáct dnů jsem nevyšla z bytu, už je mi ale hej,“ komentovala herečka s tím, že jediný Lábus, který se zhostil role strašidla, se nenakazil. „On totiž ve studiu točil sólo. No a potom je to pěkný hypochondr. Pořád s sebou všude vláčí tašku plnou léků, tak byl asi proti viru dobře nadopovaný,“ konstatuje Merunková.

Robert Jašków s manželkou na premiéře: Půvabná Petra řekla, jak svého muže krotí

Video se připravuje ...

Ta přišla kvůli covidu o několik rozhlasových kšeftů a potom prý kvůli svoji vlastní blbosti ještě o dabing. „Syn Lukáš slavil pětapadesát a já s na té jeho krásné oslavě nějak šlápla na svoji nohu, upadla jsem a přerazila si nos. Musela jsem potom na CT hlavy a dabing byl pryč,“ povzdechla si herečka. Jak se ale říká – když už, tak už. „Tohle jsem si řekla a rozhodla se, že ještě tedy podstoupím operaci šedého zákalu, na kterou se dlouho chystám. A potom budu snad už jenom fit,“ přeje si Merunková.

Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Platenik
14. 10. 2020 • 21:32

Hamáček již uvažuje umístění mrazáku na mrtvoly do studia.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.