Moje sladké tajemství

Touha po milionech mu ničí manželství!

Vypadá to, jako kdyby pro Leoše byla kariéra důležitější než Monika.

Najít informace ze života slavného českého páru Leoše Mareš (44) a Moniky Koblížkové (39) není tak složité. Oba jsou hodně aktivní na sociálních sítích a kdokoli chce, prakticky denně může zjistit kde se nachází a co zrovna dělají.

Virtuální život je pro něj vším

Hlavně Leoš se na internetu našel a z toho, jak je na něm aktivní lze usuzovat, že na svém mobilním telefonu tráví denně opravdu hodně času. Záleží mu na tom, aby profil fungoval a nebyly mezi jeho příspěvky větší než několikahodinové prodlevy.

Bohužel to ale může mít negativní vliv na jeho osobní život. Jeho manželka je sice na internetu také jako doma, nicméně láskou k Leošovi už se tolik nechlubí jako tomu bylo v minulosti. Že by už mezi nimi nebylo tak silné pouto jako v minulosti a postupně se jeden druhému odcizovali? Vyloučit to rozhodně nemůžeme.

Dítě v nedohlednu

Ačkoli dlouhodobě mluví o tom, že chtějí společně založit rodinu, zatím se jim to nedaří a právě jedním z důvodů může být i nedostatek času v souvislosti s tím, že se především Leoš žene za pracovními nabídky jako kdyby v životě nic jiného neměl. A pokud se tak doma s Monikou setkají dřív než před půlnocí, asi je to pro ně rarita.

Dokáže odsunout kariéru na druhou kolej?

Těžko ale říct, jestli se Mareš v tom někdy změní. Jeho příznivci ho milují, sleduje ho přes milion lidí a to jde ruku v ruce s tím, že si prakticky už nic nemusí platit a to od elektroniky až po potraviny. Bohužel si to ale postupně může vybrat krutou daň ve formě toho, že se s manželkou úplně odcizí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden