Pizingerová se pochlubila fotkou s novorozeným synem. Skončila na JIP

Vdova po Karlu Svobodovi Vendula Pizingerová se po vlně gratulací pochlubila fotkou s novorozeným synem. Prozradila, že po porodu skončila na jednotce intenzivní péče, ona i miminko jsou ale v pořádku.

Ředitelka nadačního fondu Kapka naděje zveřejnila na Instagramu fotku, kde k sobě tiskne právě narozeného Josífka. Vendula Pizingerová vypadá šťastně a chlapeček spokojeně. A to i přesto, že leží po úterním porodu na JIP. Zdá se ale, že je všechno v pořádku a trojnásobná maminka má pro zdravotnický personál Porodnice u Apolináře jen slova díků.

„Děkujeme a zdravíme. Okolo mne na JIPu samí mikro-kluci taky… A jejich dojaté maminky. Těm, kdož se včera opili na naše zdraví, přeju, ať je nebolí hlava. Dík lékařům a manželovi, že mě podporoval u porodu,“ připsala Vendula Pizingerová ke snímku, pod který začaly okamžitě přibývat pochvalné komentáře.

„Vendy! To je nádherný. Moc vám všichni gratulujeme,“ vzkázal zpěvák Václav Noid Bárta. „Ten je krásnej,“ rozplývala se jeho kolegyně z branže Marta Jandová. Zamilovaného smajlíka poslal zpěvák Miro Žbirka, mnohem víc se pak rozepsal herec Roman Vojtek: „Vendulko, to je nádhera, mám velikou radost za vás za všechny. Ať má prďolka v životě štěstí, je zdravej a kolem sebe má ty nejlepší lidi.“

Josef Pizinger mladší přišel na svět na narozeniny svého otce, dostal i jeho jméno. Pizingerová se tak ve 48 letech stala trojnásobnou maminkou. Mladšího bratříčka ale doma přivítá jen 15letý Jakub, prvorozená dcera Klárka zemřela ve čtyřech letech na leukémii. Obě starší děti měla Pizingerová se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou.

Tagy: