Soutěž a konference Book in Progress umožní vydání vlastní knihy

3. místo Taro Karibe 2. místo Veronika Opatrná 1. místo Juliana Chomová

Autorské knihy, komiksové příběhy, fotografické nebo dětské knížky, prostě jakýkoliv projekt se zajímavým grafickým zpracováním i tématem je možné přihlásit do 31. října 2020 do soutěže Book in Progress. Novinkou letošního ročníku je, že soutěžící mohou vyhrát nejen papír a tisk v hodnotě 300,000 Kč, ale také vydání knihy pod hlavičkou známého nakladatele.


Posuzovat osobité knižní projekty bude tentokrát například grafická designérka a umělecká ředitelka Studia Najbrt Zuzana Lednická, rapper a výtvarník Vladimir 518 nebo vítěz cen Czech Grand Design 2019 Jan Matoušek. Společně vyberou deset finalistů, kteří dostanou příležitost prezentovat své knihy v rámci konference Book In Progress 2, která se uskuteční 23. listopadu 2020. Tři nejlepší projekty získají papír PERGRAPHICA(R) a absolutní vítěz také dohodnutý tisk v tiskárně QUATRO PRINT. Nakladatelství Paseka vybranému projektu poskytne své know-how s finálními úpravami knihy a zaštítí její vydání s možným využitím jejich distribuční sítě.


Více informací naleznete na webu soutěže https://bip.dipozitiv.cz/.


Kontakt:

Book in Progress

bip.dipozitiv.cz

Klíčová slova ČR-literatura-nakladatelství-Dipozitiv

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.